Την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού γιόρτασε ο ΔΟΠΠΑΩ

Παιδικά χαμόγελα γέμισε η αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου «Παύλος Μελάς», στο πλαίσιο της γιορτής που οργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου (ΔΟΠΠΑΩ), για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε μεταξύ άλλων κάλαντα από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του ΔΟΠΠΑΩ, παιχνίδια από έμπειρους παιδαγωγούς – ανιματέρ, facepainting και κατασκευές από μπαλόνια. Ακολούθησε δεξίωση με πλούσιο μπουφέ για τα παιδιά και τους γονείς τους. Επιπλέον διοργανώθηκε bazaar από τον Σύλλογο Γονέων των δημοτικών παιδικών σταθμών.
Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ Άγγελος Πανούσης, αφού έκανε μια αναφορά στα βασικά δικαιώματα των παιδιών και στο νόημα του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού, έδωσε σε όλους τις θερμότερες ευχές του για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ανάμεσα σε άλλους ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ Δημήτρης Κουλουμπατσάνης, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Ευάγγελος Χατζηαντωνίου και Ελένη Τζάτσου καθώς και ο πρόεδρος της κοινότητας Πενταλόφου Πάτροκλος Σπυρόπουλος.

Μοίρασε το άρθρο!