Τα ωραιότερα camping της Ευρώπης (storymap)

Ποιο είναι το Νο1 camping στην Ελλάδα σύμφωνα με το camping.info, έναν από τους κορυφαίους οδηγούς κατασκήνωσης της Ευρώπης

Το ωραιότερο κάμπινγκ της Ευρώπης βρίσκεται στην Αυστρία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των βραβείων Camping.info 2019 που διοργανώνονται από το www.camping.info, έναν από τους κορυφαίους οδηγούς κατασκήνωσης της Ευρώπης. Ανάμεσα σε περισσότερους από 22.000 χώρους κάμπινγκ στην Ευρώπη, σε 44 χώρες, κορυφαίο στην κατάταξη αναδείχθηκε το Camping Grubhof στην Αυστρία (www.grubhof.com), ενώ ακολουθούν το Camping Hopfensee στην Γερμανία (www.camping-hopfensee.de) και το πολυτελές Camping Schlosshof Resort στην Ιταλία (www.schlosshof.it).

Κορυφαίο κάμπινγκ στην Ελλάδα αναδείχθηκε το Camping Sikia, στο μαγευτικό Πήλιο. Η Συκιά εκτείνεται αμφιθεατρικά κατά μήκος της ακτής του Παγασητικού κόλπου και βρίσκεται στο καταπράσινο Πήλιο, δίπλα στην ομώνυμη παραλία. Βρίσκεται ανάμεσα στα γραφικά χωρία Κάτω Γατζέα και Καλά Νερά, σε ένα ελαιώνα 30 στρεμμάτων.

Τα βραβεία Camping.info είναι από τα πιο δημοφιλή βραβεία στο χώρο του κάμπινγκ στην Ευρώπη. Τα βραβεία βασίζονται στις βαθμολογίες 92.128 κατασκηνωτών, οι οποίοι υπέβαλαν συνολικά 165.336 αξιολογήσεις στο Camping.info.

«Η τελική κατάταξη βασίζεται αποκλειστικά στις βαθμολογίες που δίνουν οι κατασκηνωτές και, ως εκ τούτου, το βραβείο Camping.info είναι ένα τιμητικό βραβείο που απονέμεται αποκλειστικά από το κοινό, εκεί όπου μετράει μόνο ο βαθμός ικανοποίησης των πελατών», δηλώνει ο Maximilian Moehrle, διευθύνων σύμβουλος του Camping.info. «Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και μικρές κατασκηνώσεις έχουν μεγάλες πιθανότητες να καταγραφούν μεταξύ των Top 100 στην Ευρώπη και να αποτελέσουν μια μικρή “αποκάλυψη” εκ των έσω».

Ο κ. Moehrler είναι περήφανος για τον ειδικά σχεδιασμένο τύπο υπολογισμού, ο οποίος λαμβάνει κυρίως υπόψη την αξιοπιστία του προσώπου που παρέχει την αξιολόγηση, εμποδίζοντας έτσι την χειραγώγηση των αποτελεσμάτων. Άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν τα τελικά αποτελέσματα είναι το πλήθος αλλά και το πόσο πρόσφατες και επίκαιρες είναι οι αξιολογήσεις. Οι ιδιοκτήτες χώρων κάμπινγκ μπορούν να εγγραφούν δωρεάν στο Camping.info και να λάβουν μέρος ώστε να διεκδικήσουν το πολυπόθητο βραβείο του κοινού.

Δείτε εδώ σε μεγέθυνση το Storymap

Μοίρασε το άρθρο!