Τα καλύτερα μέρη για να κατασκηνώσετε σε όλο τον κόσμο

Οι ανέσεις του δωματίου σίγουρα είναι επιθυμητές από τους περισσότερους που θέλουν να  χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν στις διακοπές τους.

Αλλά αν σας αρέσει η φύση, το πράσινο και ο καθαρός αέρας, το ελεύθερο κάμπινγκ μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από τις παροχές του ξενοδοχείου.

Άλλωστε δεν είναι λίγοι οι πιο περιπετειώδεις, που θέλουν να στήσουν μια σκηνή και να περάσουν τη νύχτα κάτω από τα αστέρια, με τη φύση τριγύρω να τους αγκαλιάζει.

Η οικονομική κρίση, η ανάγκη του ανθρώπου της πόλης να έρθει ξανά σε επαφή με τη φύση στην πιο αγνή μορφή της, ακόμα και η περιέργεια για εξερεύνηση, έκανε το κάμπινγκ σιγά-σιγά μια αγαπημένη και ιδιαίτερα δημοφιλής καλοκαιρινή συνήθεια -για παρέες, για ζευγάρια, για οικογένειες κάθε ηλικίας και κοινωνικού υπόβαθρου.

Εάν χρειάζεστε λίγο καθαρό ​​αέρα, ίσως θελήσετε να εξετάσετε ένα από αυτά τα όμορφα κάμπινγκ σε όλο τον κόσμο. Ορισμένα βρίσκονται στην παραλία, μερικά βρίσκονται στα βουνά και κάποια βρίσκονται σε πιο περίεργα σημεία, προσφέροντας εκπληκτική θέα.

Ευτυχώς, υπάρχουν χιλιάδες κάμπινγκ σε όλο τον κόσμο για να διαλέξετε. Εμείς σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα σύμφωνα με το insider. 

 

Sahale Glacier Camp, Ουάσινγκτον

Corcovado National Park, Κόστα Ρίκα

Tree camping στο Waldseilgarten, Γερμανία

Tartaruga Camping, Ζάκυνθος

 Simien Mountains, Αιθιοπία

Denali National Park, Αλάσκα

Eco-camping, Παταγονία

Miyajima, Ιαπωνία

Mount Cook, Νέα Ζηλανδία

Hossa National Park, Φινλανδία

Σαρδηνία

Maasai Mara National Reserve , Κένυα

Jasper National Park, Καναδάς

Cordillera Huayhuash, Περού

Μοίρασε το άρθρο!