Σύντομα η Τεχνητή Νοημοσύνη θα γράφει τα email σου. Τι ανακοίνωσε η Google

Με πολύ γρήγορους ρυθμούς φαίνεται πως τρέχουν οι εξελίξεις στο πεδίο του AI. Τώρα η Google ανακοίνωσε ότι σύντομα θα φέρει νέα generative AI εργαλεία στα προϊόντα παραγωγικότητας του Workspace.

Ο τεχνολογικός γίγαντας, που βρίσκεται τώρα σε έναν αγώνα δρόμου στο πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης, απέναντι στο OpenAI, της Microsoft και άλλους, λέει ότι τις επόμενες εβδομάδες θα παρέχει σε ένα «περιορισμένο σύνολο αξιόπιστων testers» ένα νέο σύνολο λειτουργιών που θα κάνουν τη σύνταξη κειμένου στο Gmail και στα Έγγραφα ευκολότερα.

Τόσο στο Gmail όσο και στα Έγγραφα της Google, οι χρήστες θα μπορούν να πληκτρολογούν ένα θέμα για το οποίο θα ήθελαν να γράψουν και η τεχνητή νοημοσύνη θα δημιουργεί αμέσως ένα draft, το οποίο ο χρήστης θα μπορεί στη συνέχεια να επεξεργαστεί, για να το προσαρμόσει όπως θέλει και να το εξατομικεύσει.

Η Google λέει ότι θα συνεχίσει να ανοίγει τις νέες δυνατότητες σε νέους testers καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σε κυλιόμενη βάση, προτού τελικά τις κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό.

Τώρα πάρτε μία γεύση για το πως ακριβώς θα γίνεται:

itspossible.

Μοίρασε το άρθρο!