Συνέδριο πληροφορικής: SAP NOW Thessaloniki 2018 – “The Intelligent Enterprise”

H SAP Hellas, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒBΕ), διοργανώνει το μεγάλο συνέδριο πληροφορικής SAP NOW Thessaloniki 2018, την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου στο Porto Palace, στη Θεσσαλονίκη, με θέμα “The Intelligent Enterprise”.
 
Η εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδος που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής και του ψηφιακού μετασχηματισμού.
 
Η εκδήλωση SAP NOW Thessaloniki 2018 προσφέρει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος να εξερευνήσουν τις τελευταίες ψηφιακές τάσεις και τις ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις επιχειρησιακές διαδικασίες που παρέχει η SAP, οι οποίες μπορούν να αναδείξουν τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες εξέλιξης για κάθε εταιρεία ή οργανισμό. To συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη των:  Real Consulting, Inergo, Supernova Consulting, PwC, Alexander Moore, Byte, IB Solutions
 
Το πρόγραμμα για την εκδήλωση θα ανακοινωθεί σύντομα.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες / επιχειρηματίες / στελέχη επιχειρήσεων.
Η είσοδος στο συνέδριο είναι δωρεάν (απαιτείται online εγγραφή). 
 
Σχετικά με τον ΣΒΒΕ
Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) ιδρύθηκε το 1915 και από τότε εργάζεται για την ανάπτυξη της βιομηχανίας και της οικονομίας της Βόρειας Ελλάδας. Προτείνει και συμβάλει στην υλοποίηση τρόπων ενίσχυσης των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της Βόρειας Ελλάδας, αλλά παράλληλα εργάζεται και για την αρμονική διασύνδεσή της με τη συνολική οικονομική ανάπτυξη του τόπου. Πιο συγκεκριμένα, ο πυρήνας της αναπτυξιακής στρατηγικής που πρεσβεύει ο ΣΒΒΕ εδώ και αρκετά χρόνια στηρίζεται στους άξονες της περιφερειακής ανάπτυξης και ολοκλήρωσης, της βιομηχανικής ανάπτυξης και διεθνούς ανταγωνιστικότητας της ελληνικής βιομηχανίας και της Βαλκανικής και Παραευξείνιας οικονομικής συνεργασίας.  Στα χρόνια που ακολούθησαν από τότε, ο Σύνδεσμος Βιομηχανικών Βορείου Ελλάδος διέγραψε μια δημιουργική πορεία όχι μόνο για την ανάπτυξης της βιομηχανίας, αλλά και γενικότερα για την οικονομική και κοινωνική πρόοδο της Μακεδονίας, της Θράκης και της Ηπείρου.
 
Σχετικά με τη SAP
Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com. 

Μοίρασε το άρθρο!