«Συνάντηση εργασίας του Δ.Μάρδα με τον δήμαρχο Βόλβης»

images (2)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνάντηση εργασίας του κ. Δημήτρη Μάρδα, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης με τον δήμαρχο Βόλβης κ. Διαμαντή Λιάμα και τους συνεργάτες του, συζητήθηκαν για μια ακόμη φορά οι εξελίξεις αναφορικά με την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων των θερμών λουτρών της Ν. Απολλωνίας και οι έως σήμερα ενέργειες του δήμου προς αυτήν την κατεύθυνση.

Κατόπιν ο κ. Μάρδας έθεσε ένα σύνολο θεμάτων που αφορούν στην περιοχή θέλοντας να πληροφορηθεί για την πορεία τους. Τέτοια θέματα είναι : η αντιπλημμυρική προστασία της εγκατάστασης της φυσικής επεξεργασίας λυμάτων της Ν. Μαδύτου, η κατασκευή των εγκαταστάσεων της επεξεργασίας λυμάτων του δικτύου αποχέτευσης της Ν. Απολλωνίας, η κατασκευή εγκατάστασης παραγωγής αυτοχθόνων ψαριών της λίμνης Βόλβης και το έργο της δημιουργίας τεσσάρων πλωτών εξεδρών στη λίμνη Βόλβη.

Τέλος, συζητήθηκε το πρόβλημα του κόστους που επωμίζονται τα εστιατόρια-μπαρ-καφέ τα οποία εξυπηρετούν πελάτες στην παραλία, αλλά ο χώρος που νοικιάζουν εκεί τοποθετώντας ομπρέλες, δεν είναι όμορος των εγκαταστάσεων της εταιρίας τους. Ο κ. Μάρδας, σε συνεργασία με ενδιαφερόμενους φορείς του δήμου, θα ετοιμάσει πρόταση με στόχο την ελάφρυνση των οικονομικών βαρών (εισφορών) που πληρώνουν κάθε έτος οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου.

Μοίρασε το άρθρο!