Συγχαρητήρια  στα κορίτσια του Σπάρτακου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής

Συγχαρητήρια
 

στα κορίτσια του Σπάρτακου Μαριτίνη, Έλενα και Χριστίνα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, με βαθμολογία 26,950 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής και….καταφέρατε την πρόκριση σας με τα χρώματα της Εθνικής μας, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Πέζαρο της Ιταλίας στις 23/9/2021, και σε όλο το προπονητικό team: Αθήνα Δέλλιου, Βερονίκη Στεφανίδου, τον χορογράφο μας Γιάννη Μάρτο, καθώς και τον Πρόεδρο της ομάδας μας Αθανάσιο Δέλλιο και την πρώην αθλήτρια μας Μαρία Καλπάκη.

Μπορεί να είναι εικόνα την Vasia Chatzipetrou και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Vasia Chatzipetrou και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ထ QUAD TO REDMI CAMERA AI E9PR 9 NOTE PRO LI.O ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ HELLENIC FIDERATION ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ Α.Γ.Ε.Μ.Σ.ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ(26,950) 1ηθέση- TEA Ισορροπίας ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Πανελλήνιο Πρωτ κροβατικής Γυμναστικής υμναστικής Κατηγοριών θεσσαλονίκη31 Îουλίου 2021 o Πρόεδρος E.A.K. Μίκρας, αίθουσα <L. Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Σταθόπουλος ΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚωνσταντίνοςΠανταζής Κωνσταντίνος"

Μοίρασε το άρθρο!