Συγκλονιστικός Μητρόπουλος στο OPEN: «Στοχοποιήθηκε η οικογένειά μου

O θρύλος του Ολυμπιακού μίλησε για τις απειλές κατά της ζωής που δέχθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του λόγω της παρουσίας του στο OPEN – Τι είπε για παλαίμαχους και τον Σωκράτη Κόκκαλη

Μια εβδομάδα μετά την πρώτη του εμφάνιση στην κυριακάτικη αθλητική εκπομπή του OPEN «Total Football» κι αφού στοχοποιήθηκαν ο ίδιος και η οικογένειά του δεχόμενοι απειλές ακόμη και κατά της ζωής τους, ο Τάσος Μητρόπουλος αναφέρθηκε στη δύσκολη εβδομάδα που πέρασε.

Και συνέχισε λέγοντας έπειτα από έναν μεγάλο αναστεναγμό: «Θέλω να ρωτήσω κάτι. Πέρυσι, σε προηγούμενες εκπομπές ήταν εδώ ο Τζόλε (Τζόρτζεβιτς), ο Νικοπολίδης, παιδιά που είναι Ολυμπιακοί. Είχε γίνει τίποτα; Αρα κάτι συμβαίνει με εμένα προφανώς, κάποιοι έχουν πρόβλημα ή κάποιος έχει ακόμη πιο σοβαρό πρόβλημα με εμένα. Αυτό φαντάζομαι. Την περασμένη χρονιά ήρθαν εδώ παιδιά, που ούτε διαγράφτηκαν, ούτε έγινε πόλεμος…».

Παράλληλα, μιλώντας για τη δύσκολη εβδομάδα που πέρασε ο ίδιος και η οικογένειά του είπε: «Δεν είναι ότι βρίζουν εμένα. Εδώ μιλάμε για απειλές. Αν δείτε τι γίνεται στο site (facebook) και τι λόγια λένε στη γυναίκα μου δεν θα το πιστεύετε. Δεχόμαστε απειλές κι έχουμε προχωρήσει σε μηνύσεις και θα γίνουν κι άλλες. Δεν ήθελα να φτάσω εκεί αλλά πρέπει να προστατεύσω την οικογένειά μου. Προφανώς κάποιος έχει πρόβλημα μαζί μου όταν βγαίνω και μιλάω».

«Ο ιδρώτας, οι κλοτσιές, ο τσαμπουκάς»

«Αγαπώ και σέβομαι τον κ. Δαρίβα»

Για το θέμα της διαγραφής του από τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού, δεν θέλησε να απαντήσει σεβόμενος την ιστορία του θρυλικού Γιώργου Δαρίβα, ο οποίος ανέλαβε και την ευθύνη. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Επειδή ανέλαβε την ευθύνη ένας άνθρωπος που είναι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας δεν θα σχολιάσω. Εγώ τον κύριο Δαρίβα τον αγαπώ, τον σέβομαι και όταν τον δω θα τον αγκαλιάσω και θα τον φιλήσω».

Στη συνέχεια, ο Τάσος Μητρόπουλος αναφέρθηκε και στον Σωκράτη Κόκκαλη, στον οποίο πλέον η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει πάψει να μισθώνει τη σουίτα του στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο παλαίμαχος άσος έκανε λόγο για «μαύρη σελίδα» για τον σύλλογο απέναντι στον άνθρωπο «που πήρε τον Ολυμπιακό, διαλυμένο και σχεδόν ανυπόληπτο» και τον γιγάντωσε.

«Ο Κόκκαλης ο μεγαλύτερος πρόεδρος»

«Θέλω να παρακαλέσω τους παλαιμάχους για ένα θέμα που θα είναι μαύρη σελίδα στον Ολυμπιακό. Έχει να κάνει για τη μη μίσθωση της σουίτας της οικογένειας Κόκκαλη, τον άνθρωπο που πήρε έναν Ολυμπιακό διαλυμένο, χρεωμένο, ανυπόληπτο, έφτιαξε το όνειρο εκατομμυρίων Ολυμπιακών που λέγεται γήπεδο Καραϊσκάκη, έφτιαξε προπονητικό κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, έβαλε τις βάσεις σε Ερασιτέχνη και μπάσκετ και αυτός ο άνθρωπος και η οικογένειά του δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο. Παρακαλώ τους παλαιμάχους να πάρουν θέση γιατί για εμένα ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι και θα είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος που πέρασε από τον Ολυμπιακό» δήλωσε.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Τάσος Μητρόπουλος στο Total Football του OPEN

 
 

 

 

Μοίρασε το άρθρο!