Συγκλονίζει Βρετανίδα που είχε πέσει θύμα του “δράκου του Κάβου”: Ελπίζω να πονάει για όλη του τη ζωή

Στη σύλληψη του 47χρονου ”δράκου του κάβου” που το 2012, είχε καταδικαστεί σε 53 χρόνια κάθειρξης για έξι βιασμούς τουριστριών από τη Βρετανία και ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή και βιασμό μίας γυναίκας πριν από μερικές ημέρες αναφέρονται τα βρετανικά ΜΜΕ.

 Η Sun σε δημοσίευμα της σημειώνει “ο 47χρονος υπέστη πολλαπλά κατάγματα καθώς στην προσπάθεια του να μην συλληφθεί έπεσε σε χαράδρα στην περιοχή του Αγίου Γορδίου Λευκίμμης. Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε έπειτα από επιχείρηση διάσωσης που διήρκησε τρεις ώρες. Η αστυνομία τον αναζητούσε από τότε που συνδέθηκε με τον βιασμό μίας 34χρονης γυναίκας από την Αλβανία πριν από δύο εβδομάδες, και μερικούς μήνες μετά την αποφυλάκισή του”.

Η 33χρονη Βρετανίδα Κέιλι Μόργκαν, η οποία είχε πέσει θύμα των σεξουαλικών ορέξεων του λεγόμενου “δράκου του Κάβου” στην Κέρκυρα μαθαίνοντας για τη σύλληψή του είπε: “Ελπίζω να πονάει για όλη του τη ζωή. Είναι καιρός οι ελληνικές Αρχές να τον κλείσουν στη φυλακή και να πετάξουν το κλειδί. Είχα προειδοποιήσει ότι θα το έκανε ξανά και αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο. Είμαι χαρούμενη που συνελήφθη πριν καταστρέψει τη ζωή και άλλες γυναίκας”.

Πηγή πληροφοριών: The Sun

Μοίρασε το άρθρο!