Στο εργοτάξιο του δήμου ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου – Παντελής Σκαρλάτος

Στο εργοτάξιο του δήμου ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου –

Παντελής Σκαρλάτος: «Σας θέλουμε συμμάχους στην προσπάθειά μας να αλλάξουμε το δήμο Ωραιοκάστρου

Επίσκεψη στο εργοτάξιο του δήμου πραγματοποίησε το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Σκαρλάτος. Ο επικεφαλής της «αν.α.σ.α» συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του περιηγήθηκαν στο σύνολο του εργοταξίου, συνομίλησαν με τους εργαζόμενους και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Σκαρλάτος εξήρε το έργο των εργαζομένων και την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουν και επεσήμανε ότι το εργοτεχνικό προσωπικό αποτελεί  το ζωντανό κύτταρο κάθε δήμου. «Σήμερα επισκεφτήκαμε την «καρδιά» του δήμου μας, το εργοτάξιο. Συνομιλήσαμε με τους εργαζομένους και δεσμευτήκαμε για μια συνεργασία που θα συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του εργοταξίου με σεβασμό στους ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά», δήλωσε ο κ. Σκαρλάτος.

Ο επικεφαλής της «αν.α.σ.α» υπογράμμισε την ανάγκη για καλύτερη οργάνωση και ενίσχυση του εργοταξίου, γεγονός που θα αποτελέσει προτεραιότητα για τον ίδιο και την παράταξή του. Όπως τόνισε μόνο με ειλικρινή συνεργασία μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων ο δήμος μπορεί να αντιμετωπίσει και να λύσει τα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά, αλλά και να σχεδιάσει με επιτυχία ένα σύγχρονο δήμο Ωραιοκάστρου. «Στην προσπάθειά μας να αλλάξουμε τον δήμο μας, σας θέλουμε συμμάχους. Σας θέλουμε συνεργάτες για να μπορέσουμε να οδηγήσουμε τον δήμο μας εκεί που του αξίζει. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας, πριν και κυρίως μετά τις εκλογές», είπε ο κ. Σκαρλάτος.

 

 

Μοίρασε το άρθρο!