Στον καλλωπισμό των εξωτερικών χώρων του 1ου λυκείου Ωραιοκάστρου προχώρησαν οι μαθητές σε συνεργασία με τη δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή

unnamedunnamedunnamedunnamed

Στον καλλωπισμό των εξωτερικών χώρων και των κήπων του 1ου λυκείου Ωραιοκάστρου προχώρησαν χθες οι μαθητές του σχολείου σε συνεργασία με τη δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή του δήμου Ωραιοκάστρου, τον σύλλογο καθηγητών του σχολείου, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου.

46860_1309011060142_1676565277_619578_7248524_YYYYYYYYn

Ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Παντελής Πορφυριάδης και η αντιπρόεδρος Βικτώρια Γεράκη προμήθευσαν τις περιβαλλοντικές ομάδες του σχολείου με όλα τα απαραίτητα σκαπτικά εργαλεία (τσαπάκια, φτυάρια κτλ) ενώ εργαζόμενοι της αντιδημαρχίας Πρασίνου βοήθησαν στον καθαρισμό του χώρου. Ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Κυριάκος Ιωσηφίδης προμήθευσε στο σχολεία φυτά και λουλούδια τα οποία φυτεύτηκαν και ομόρφυναν τον αύλειο χώρο.

«Ο καλλωπισμός του αύλειου χώρου του 1ου λυκείου είναι μόνο η αρχή. Ως διοίκηση της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής έχουμε βάλει ως στόχο να ομορφύνουν όλες οι αυλές των σχολείων του δήμου μας και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Θα είμαστε δίπλα στους καθηγητές, τους μαθητές αλλά και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σε ό,τι μας χρειαστούν και σε κάθε εθελοντική προσπάθεια», τόνισε ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Παντελής Πορφυριάδης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Μοίρασε το άρθρο!