Στέλιος Παππάς: «Ο Οργανισμός του ΟΑΣΘ καταβρόχθιζε εκατοντάδες εκατομμύρια»

«Άργησε η κυβέρνηση να προχωρήσει στην κρατικοποίηση του Οργανισμού  κι αυτό ήταν εις βάρος της πόλης και των πολιτών και του συνόλου του ελληνικού λαού», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ATLAS Κεντρικής Μακεδονίας και τον Σάκη Μόσχη.

Ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ, ανέφερε  πως, «τα τελευταία πέντε χρόνια, 2010 – 2014,  ο Οργανισμός καταβρόχθιζε εκατοντάδες εκατομμύρια », λέγοντας  χαρακτηριστικά πως, «100 εκατομμύρια το χρόνο παραπάνω από όσα χρειάζονταν».

 Ο κ.Παππάς επανέλαβε πως,  η διοίκηση παρέλαβε ένα εγκαταλελειμμένο στόλο οχημάτων.  Αναφορικά με την συνεργασία μεταξύ ΟΑΣΘ και ΕΛΒΟ για την  επισκευή των λεωφορείων, ο  Στέλιος Παππάς ανέφερε, ότι η συνεργασία συνεχίζεται και τόνισε ότι, «κάποιο προσωπικό θα μετακινηθεί στον ΟΑΣΘ και  διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να βγει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης λεωφορείο που δεν έχει περάσει ΚΤΕΟ.

Όσον αφορά σύμβαση με τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, δήλωσε πως «όταν μεταφέρεις τον πολίτη σε μία απόσταση σαράντα, πενήντα, εξήντα χιλιόμετρων, πρέπει να τον  μεταφέρεις με πιο ανθρώπινες συνθήκες». Ως προς την τιμή του εισιτηρίου ανέφερε πως δεν πρόκειται να αλλάξει.

https://www.youtube.com/watch?v=bei0ueX3I9E

Προβολή βίντεο YouTube Στέλιος Παππάς: «Ο Οργανισμός καταβρόχθιζε εκατοντάδες εκατομμύρια »

 

 

Μοίρασε το άρθρο!