Σοκ από τις εξελίξεις: Πατέρας και γιος βίασαν την 12χρονη

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις για την υπόθεση της μαστροπείας και βιασμού με θύμα την 12χρονη από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μεταξύ των εφτά νέων συλληφθέντων βρίσκεται ένας 48χρονος Έλληνας και ο 20χρονος γιος του, οι οποίοι φέρονται να βίασαν το κορίτσι.

Οι υπόλοιποι συλληφθέντες είναι δύο Πακιστανοί, ηλικίας 36 και 52 ετών, δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 28 και 44 ετών, και ένας 47χρονος Αλβανός.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, ενώ θα οδηγηθούν αύριο Παρασκευή το πρωί στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, εφτά (7) άτομα από τα οποία δύο (2) ημεδαποί και πέντε (5) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατά περίπτωση γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, οι ανωτέρω ταυτοποιήθηκαν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση μαστροπείας σε βάρος 12χρονης στον Κολωνό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αναγνωριστεί από τη 12χρονη στον Κολωνό ακόμα οκτώ άντρες, σε βάρος των οποίων είτε θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης, είτε θα κληθούν απευθείας από την Εισαγγελία.

Μοίρασε το άρθρο!