ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Ορισμένοι προσπαθούν να κάνουν φτηνή αντιπολίτευση μέσα από ένα γεγονός που ζούμε τα τελευταία χρόνια στην πόλη του Ωραιοκάστρου, και δεν είναι άλλο από την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση. Το τι διαβάζουμε στο διαδίκτυο, πραγματικά δεν περιγράφεται. Φέρανε λέει για παρουσιαστή τον Τόνι Σφήνο. Καρναβάλι είναι ρε παιδιά, ποιόν θέλατε να φέρουν, την ορχήστρα πνευστών του Μάνου Χατζιδάκη; Αναφέρουν ποσά εξωπραγματικά για να προσελκύσουν αφελείς. Τα 2.500 ευρώ, γίνανε δεκάδες χιλιάδες, Δηλαδή αυτοί που θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα, θα μας κάνουν μια δωρεάν παρουσίαση; Εδώ υπάρχουν πόλεις σε όλη την χώρα που ξοδεύουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για μια καρναβαλική παρέλαση, με αποτέλεσμα να κατακλύζονται από χιλιάδες επισκέπτες.

Τα μαγαζιά του Ωραιοκάστρου σας ενδιαφέρουν, ή σας είναι αδιάφορο που θα γεμίσουν κόσμο και θα πάρουν μια οικονομική ανάσα. Τα μικρά παιδιά που θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους, σας ενδιαφέρει; Και το χειρότερο ξέρετε πιο είναι. Ότι υπάρχουν νέοι υποψήφιοι που προσπαθούν να κάνουν αντιπολίτευση μέσα από αυτό το γεγονός. Σου λέει εκλογές έρχονται, ας πω κάτι και εγώ κάτι να με μάθει ο κόσμος. Και καλά αυτοί. Οι αρχηγοί των παρατάξεων τους δεν τους ενδιαφέρει ποιους βάζουν στα ψηφοδέλτια τους;

Εμείς τους αφήνουμε στην μιζέρια τους και ευχόμαστε τους μικρούς μας φίλους να διασκεδάσουν με τον καλύτερο τρόπο μαζί με τους γονείς τους. Εμείς τους αφήνουμε στην μιζέρια τους και ευχόμαστε σε όλες τις επιχειρήσεις του Ωραιοκάστρου, να γεμίσουν τα ταμεία τους. Εμείς τους αφήνουμε στην μιζέρια τους, γιατί όπως έλεγε και ο Osho, η μιζέρια σε κάνει ικανό να προσελκύεις το ενδιαφέρον των άλλων Όταν είσαι μίζερος ασχολούνται μαζί σου, σε συμπονούν. Όλοι αρχίζουν να σε προσέχουν. Ποιος θα ήθελε να ενοχλήσει έναν μίζερο άνθρωπο; Ποιος ζηλεύει έναν μίζερο άνθρωπο; Ποιος θέλει να ανταγωνιστεί έναν μίζερο άνθρωπο; Αυτό θα ήταν τουλάχιστον αγενές. Υπάρχει «μεγάλη» αξία στη μιζέρια.

 

Μοίρασε το άρθρο!