«Σασμός»: O γιος της πραγματικής Καλλιόπης κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα για να διακοπεί η σειρά

Προβλήματα φαίνεται να έχουν προκύψει για τους παραγωγούς της τηλεοπτικής σειράς  «Σασμός», η οποία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη και εξιστορεί την συγκλονιστική βεντέτα στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος της πραγματικής Καλλιόπης ήρθε από την Αθήνα στην Κρήτη για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα με σκοπό να διακοπεί η σειρά.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος τα πράγματα στην Κρήτη είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα καθώς η προβολή της σειράς ξύπνησε μνήμες μιας βεντέτας που κόστισε τη ζωή σε πάνω από 90 ανθρώπους.

Παράλληλα μέλος της μιας οικογένειας αναφέρει: «Από από το 1944 μέχρι το 1964, 20 χρόνια υπήρξαν 90 νεκροί. Η μία από αυτές τις δύο οικογένειες, ήταν η οικογένεια η δική μου. Πρέπει να σταματήσει αυτό το έργο γιατί έχουν αγριέψει τα πράγματα στην Κρήτη. Είναι ένα καζάνι που βράζει. Είμαστε όλοι στην κόψη του ξυραφιού. Αν βρεθεί κάποιος και πατήσει τη σκανδάλη ο πόλεμος θ’ αρχίσει από την αρχή» δήλωσε.

Επίσης, θέλει να καταθέσει αγωγή για ηθική βλάβη και ζητάει ένα εκατομμύριο ευρώ που θα τα προσφέρει στο Χαμόγελο του Παιδιού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend».

 

 

Μοίρασε το άρθρο!