Σάρα Καρμπονέρο: H σύζυγος του Κασίγιας δίνει μάχη με τον καρκίνο – Η συγκλονιστική φωτό

Η Σάρα Καρμπονέρο, η δημοσιογράφος και σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας, δίνει μάχη με τον καρκίνο στις ωοθήκες – Συγκλονίζει η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram.

Η Σάρα Καρμπονέρο, πριν από έναν χρόνο, υπεβλήθη σε επέμβαση για την αφαίρεση κακοήθους όγκου από τις ωοθήκες της. Ακολούθησε χημειοθεραπεία ενώ ταυτόχρονα ο Ίκερ υπέστη έμφραγμα και παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

Οι δυο τους ενωμένοι, προσπάθησαν να ξεπεράσουν αυτή την δύσκολη περίοδο στη ζωή τους.

Ήταν πολλοί δύσκολοι οι μήνες της χημειοθεραπείας και η ίδια η Σάρα δεν έβγαζε φωτογραφίες. Σύμφωνα με πληροφορίες φορούσε περούκα.

Η ίδια επέλεξε μετά από μήνες, να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια νέα φωτογραφία της. Στην φωτογραφία, απεικονίζεται με κοντά μαλλιά, φανερά αδυνατισμένη, αλλά ζωντανή και δυνατή. Όλοι οι φίλοι της στα social media σπεύδουν να της στείλουν το δικό τους μήνυμα θαυμασμού και ενθάρρυνσης και η ίδια εντυπωσιάζει με το θάρρος της.

Δείτε φωτογραφίες:

sara-4.png

Συγκλονίζει η φωτογραφία, που επέλεξε να ανεβάσει στο instagram, η Σάρα Καρμπονέρο, η δημοσιογράφος και σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας που δίνει μάχη με τον καρκίνο στις ωοθήκες.

Ήταν ακριβώς πριν από έναν χρόνο που υπεβλήθη σε επέμβαση για την αφαίρεση κακοήθους όγκου από τις ωοθήκες της.

Ακολούθησε χημειοθεραπεία ενώ ταυτόχρονα ο Ίκερ υπέστη έμφραγμα και παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

Οι δυο τους έδωσαν τεράστιο αγώνα να κρατηθούν στη ζωή και να στηρίξει ο ένας τον άλλον.

Μήνες μετά, μοιράζεται με τους ακολούθους της μια νέα φωτογραφία της.Instagram.

Μοίρασε το άρθρο!