Τρεις νέοι υποψήφιοι με τους «Πρωταγωνιστές Ξανά» του Παντελή Τσακίρη

Στο δυναμικό του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» με υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου τον Παντελή Τσακίρη εντάσσονται τρία νέα πρόσωπα, ο Στράτος Καδόγλου, ο Βασίλης Οικονομίδης και ο Απόστολος Παζάρας.

  1. Στράτος Καδόγλου

Δικηγόρος στο επάγγελμα, γεννήθηκε το 1989 και από το 1994 κατοικεί στο Ωραιόκαστρο, στην περιοχή της Γαλήνης. Οι πρώτες σχολικές αναμνήσεις του ήταν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γαλήνης. Εν συνεχεία φοίτησε στο 1ο και στο 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου και στο 1ο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου.

Είναι κάτοχος δύο πτυχίων, των Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και των Νομικών Επιστημών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. 

Διετέλεσε πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμφιθέας όπως και γραμματέας του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ωραιοκάστρου.

  1. Βασίλης Οικονομίδης

Γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 1978. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Το 2001 έλαβε Bachelor in Business Computing από το ICBSKingston University (αντιστοιχία ελληνικού τίτλου σπουδών: Εφαρμοσμένη Πληροφορική, πανεπιστήμιο Μακεδονίας) και το 2003 έλαβε Diploma in Business Administration επίσης από το ICBSKingston University (αντιστοιχία ελληνικού τίτλου σπουδών: Διοίκηση Επιχειρήσεων). Μιλάει αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά.

Από το 2017 μέχρι και σήμερα είναι στέλεχος πωλήσεων στην Παπαστράτος ΑΒΕΣ για καινοτόμα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Παλαιότερα εργάστηκε μεταξύ άλλων ως σύμβουλος πωλήσεων και οικονομικός διαχειριστής σε αλυσίδα γυμναστηρίων, ως διευθυντής σπουδών σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης καθώς και ως καθηγητής Πληροφορικής και Οικονομικών.

Υπήρξε αθλητής καλαθοσφαίρισης στον «Κεραυνό Ωραιοκάστρου». Το 2014 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου.

  1. Απόστολος Παζάρας

Γεννήθηκε το 1962 στην Καρδίτσα και από το 1996 κατοικεί μόνιμα στο Ωραιόκαστρο. Είναι δάσκαλος στο επάγγελμα. Διετέλεσε αναπληρωτής συμβούλου εκπαίδευσης στο Αννόβερο της Γερμανίας, συνεργάτης βουλευτών και υπουργών, πρόεδρος και μέλος επί σειρά ετών σε διδασκαλικούς συλλόγους, μέλος της διοικούσας νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ, γενικός γραμματέας των εργαζομένων στο δημόσιο-ΕΔΟΘ, μέλος της κεντρικής επιτροπής ΔΑΚΕ ΠΕ Ελλάδος και πρόεδρος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Λάρισας, ενώ σήμερα είναι γραμματέας της Β΄ Νομαρχιακής Θεσσαλονίκης.

Είναι παντρεμένος με τη δασκάλα Αφροδίτη Καραΐσκου και πατέρας δύο παιδιών, της Βίκυς και του Γιώργου.

Μοίρασε το άρθρο!