Πως η ανικανότητα και η παρανομία βαφτίζεται επιτυχία από την διοίκηση Τσακίρη.

Πως η ανικανότητα και η παρανομία βαφτίζεται επιτυχία από την διοίκηση Τσακίρη.

Έχουν χάσει το μπούσουλα από την αλαζονεία τους οι «άριστοι».

Η παταγώδης αποτυχία εκλογής Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης από την διοίκηση Τσακίρη, με την παράνομη διαδικασία της μυστικής ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, επανέρχεται στο προσκήνιο σε πείσμα του Δημάρχου να αποδείξει ότι έχει δίκιο. 

Παρουσιάζεται η πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου εσωτερικών που παρέχει τη δυνατότητα εκλογής του Συμπαραστάτη και με μυστική ηλεκτρονική ψηφοφορία, με όρους που θα προσδιορισθούν με επικείμενη εγκύκλιο, ως δικαίωση της διοίκησης Τσακίρη.

Η δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται η θεωρούν ότι οι δημότες τρώνε σανό. Η ρύθμιση αυτή αποδεικνύει περίτρανα την ανικανότητα και τη παράνομη δράση της διοίκησης Τσακίρη, όπου χωρίς να προβλέπετε τέτοιου είδους διαδικασία από μόνοι τους «διέταξαν και αποφάσισαν» να κάνουν του κεφαλιού τους. Με παραταξιακή σκοπιμότητα που δεν τους βγήκε.

Με προσφυγή μας προς διασφάλιση της νομιμότητας,  ήρθε η Αποκεντρωμένη διοίκηση, ο Ελεγκτής νομιμότητας και ακύρωσε την παράνομη δράση του «δικαιωμένου» Δημάρχου και σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό. Και τι έκανε ο Δήμαρχος αφού καταφέρθηκε ενάντια και στην Αποκεντρωμένη διοίκηση άσκησε και προσφυγή στα διοικητικά δικαστήρια. Θεωρώντας ότι χτυπώντας το κεφάλι στο τοίχο θα σπάσει ο τοίχος.  

Ποιος δικαιώνεται από αυτή την έκβαση, η παράταξη ΑΝΑΣΑ που υπερασπίστηκε την νομιμότητα της διοικητικής δράσης ή η διοίκηση Τσακίρη που ενεργούσε κατά το δοκούν παράνομα χωρίς να υφίσταται καν νόμος; 

Κάποιοι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν και να κάνουν το Άσπρο – Μαύρο. Δεν θα τους περάσει. 

Μοίρασε το άρθρο!