Πρόγραμμα για το πλύσιμο δρόμων θέτει σε εφαρμογή ο δήμος Ωραιοκάστρου

Ένα εντατικό πρόγραμμα για το πλύσιμο δρόμων θέτει σε εφαρμογή ο δήμος Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο του σχεδίου που έχει συντάξει στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας.

Η αρχή έγινε σήμερα από την καρδιά του Ωραιοκάστρου και θα ακολουθήσουν ανάλογες επιχειρήσεις σε τακτική βάση σε πολλά ακόμη σημεία σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Ειδικότερα, από τις 6.00 σήμερα το πρωί υδροφόρο όχημα του δήμου προχώρησε στον συστηματικό καθαρισμό κεντρικών δρόμων στην αγορά του Ωραιοκάστρου και σε άλλα κομβικά σημεία με νερό και με τη χρήση απολυμαντικών και αρωματικών υγρών.

Πριν ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα η αγορά του Ωραιοκάστρου παρουσίαζε ήδη μια διαφορετική και αναβαθμισμένη εικόνα, αφού τόσο στην οδό Κομνηνών όσο και στη λεωφόρο Δημοκρατίας είχε ολοκληρωθεί η εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού.

Ανάλογη επιχείρηση οργανώθηκε και στην οδό Θεσσαλονίκης, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ τα συνεργεία του δήμου εργάστηκαν και σε κεντρικά σημεία στην περιοχή του Παλαιοκάστρου.

Η επιχείρηση για το πλύσιμο των δρόμων εξελίχθηκε πρωινές ώρες, ώστε να μην προκληθούν αναστάτωση στη λειτουργία της αγοράς ούτε όχληση στην κυκλοφορία.

«Ένας δήμος πιο όμορφος, πιο καθαρός και πιο φιλικός για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του αποτελεί μία από τις κεντρικές δεσμεύσεις τις οποίες αναλάβαμε ενώπιον των συμπολιτών μας. Τη δέσμευση αυτή, λοιπόν, τη μετουσιώνουμε σε πράξη μέσα από έργα και στοχευμένες δράσεις», ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

Μοίρασε το άρθρο!