Πανόραμα: Έγκλημα πίσω από την πτώση της 22χρονης βλέπει η οικογένεια της

Σε έγκλημα αποδίδουν τον θάνατο του παιδιού τους οι γονείς της 22χρονης που έπεσε από μπαλκόνι εστιατορίου στο Πανόραμα μερικά λεπτά πριν από την αλλαγή του χρόνου.

Η 22χρονη μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε νοσοκομείο της πόλης όπου κατέληξε μετά από δέκα μέρες νοσηλείας. Η οικογένειά της κατέθεσε μήνυση παντός υπευθύνου προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση, καθώς απορρίπτουν τόσο την περίπτωση της αυτοχειρίας όσο και το σενάριο να ανέβηκε στο μπαλκόνι για να φωτογραφήσει τα πυροτεχνήματα και να έπεσε από απροσεξία, που εξετάζεται από την αστυνομία.

Η άτυχη κοπέλα, με καταγωγή από την Αλβανία, έπεσε στο κενό από ύψος οκτώ μέτρων ενώ την εντόπισαν περίοικοι την ώρα που καλούσε για βοήθεια.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Μπαμπανάρας, μιλώντας στη Voria.gr, επισημαίνει πως η οικογένεια της άτυχης κοπέλας βλέπει εγκληματική ενέργεια πίσω από τον θάνατο της 22χρονης. Περιγράφοντας τα όσα προηγήθηκαν της μοιραίας πτώσης, ο δικηγόρος της οικογένειας εξηγεί ότι η κοπέλα έδειχνε ευδιάθετη ενώ μάλιστα συνομιλούσε με την κολλητή της μέσω Instagram για τα ρούχα που θα φορούσαν στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το τελευταίο μήνυμα ήταν στις 21:09 ενώ λίγα λεπτά αργότερα τηλεφώνησε στον πατέρα της που βρισκόταν στη δουλειά, ωστόσο όταν την κάλεσε αργότερα, η κοπέλα δεν απάντησε σε καμία κλήση. Η μητέρα της 22χρονης διαπίστωσε πως λείπει από το σπίτι περίπου εκείνη την ώρα ωστόσο δεν ανησύχησε καθώς υπέθεσε πως πήγε σε συγγενικό σπίτι όπου επρόκειτο να αλλάξουν χρόνο.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ο πατέρας της κοπέλας ειδοποιήθηκε πως η κόρη του μεταφέρθηκε με κακώσεις στο νοσοκομείο μετά από πτώση, όπου μετά από μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, υπέκυψε στα τραύματά της, με τους οικείους της να προσπαθούν να συνδέσουν το παζλ του τραγικού χαμού του παιδιού τους.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαμπανάρα, η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση, ενώ ιατροδικαστής εξετάζει το σημείο της πτώσης παρουσία τεχνικού συμβούλου της οικογένειας.

Όπως τονίζει, το κινητό της άτυχης κοπέλας έχει ήδη εξεταστεί από την αστυνομία, χωρίς να εντοπιστούν φωτογραφίες λίγο πριν το μοιραίο συμβάν, που να δικαιολογούν την παρουσία της στο μπαλκόνι «γεγονός που γεννά ερωτηματικά». Παράλληλα, το τηλέφωνο και το πανωφόρι της βρέθηκαν στο μπαλκόνι του καταστήματος, ενώ η ίδια έπεσε στο έδαφος και μάλιστα από μεγάλο ύψος.

«Αυτό που επίσης εξετάσαμε είναι πως ένας αυτόχειρας δίνει ώθηση όταν πηδάει από το σημείο της πτώσης, ωστόσο το σώμα της βρέθηκε εφαπτόμενο στον τοίχο», εξηγεί ο κ. Μπαμπανάρας, σημειώνοντας πως σύμφωνα με τις περιγραφές της οικογένειας, η άτυχη κοπέλα δεν είχε λόγο να πέσει μόνη της στο κενό.

Πηγή: voria.gr

Μοίρασε το άρθρο!