Παναιτωλικός – Άρης 1-2: Νίκη για τους “κιτρινόμαυρους”

Σε ένα από τα ματς της Super League που βαθμολογικά δεν είχε μεγάλη σημασία, διεξήχθη στο Αγρίνιο. Ο Άρης επικράτησε του Παναιτωλικού πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Αυτό ήταν το τελευταίο έντος έδρας ματς του Δέλλα με τους γηπεδούχους.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι, με την συμπλήρωση του 22ου λεπτού της αναμέτρησης στο Αγρίνιο. Ο Ντιγκινί με πανέμορφη ατομική ενέργεια, έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Νίκο Μαρτίνες με πλασέ πλήγωσε την πρώην ομάδα του, ανοίγοντας παράλληλα το σκορ. Ο 31χρονος δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε, σεβασμός για την πρώτη του ομάδα στην Ελλάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν από το πρώτο λεπτό και κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς και να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με τον Ντουάρτε, που με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κουέστα και έγραψε το 1-1 στο 46ο λεπτό της αναμέτρησης. Το ματς δεν είχε αρκετό θέαμα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε της ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούσε να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Η πίεση της ομάδας του Σάββα Παντελίδη όμως καρποφόρησε λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης με τον Γιουνές. Ο Φετφατζίδης πλαγιοκόπησε, έστρωσε την κατάλληλη στιγμή στον επιθετικό του Άρη και αυτός με δυνατό δεξί σου έγραψε το τελικό αποτέλεσμα, 2-1 στο Αγρίονο για τους “κιτρινόμαυρους”.

Γήπεδο: Γήπεδο Παναιτωλικού

Διαιτητής: Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς)

Βοηθοί: Κωνσταντίνου Ηλίας (Πρέβεζας/Λευκάδας),  Παλαμίδας Γεώργιος (Λακωνίας)

                4ος: Τζοβάρας Γεώργιος  (Φθιώτιδας)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Μάλης, Μάζουρεκ (64′ Γκούγκα), Μιχάι, Τσιγγάρας, Λιάβας (46′ Μαρινάκης), Αμαράλ, Λουσέρο, Ντίας, Μπαϊρόβιτς, Ντουάρτε.

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Σόουζα (72′ Τζανακάκης), Ντιγκινί, Λάρσον, Γκαρσία (68′ Φετφατζίδης), Μαρτίνες (83′ Γιουνές), Ματίγια, Σιώπης, Βέλεθ, Κορχούτ, Ρόουζ.

Γκολ: 46′ Ντουάρτε / 22′ Μαρτίνες, 86′ Γιουνές

Κίτρινες: 52′ Ντίας, 77′ Μαρινάκης / 17′ Σόουζα, 51′ Βέλεθ, 87′ Λάρσον

Μοίρασε το άρθρο!