Ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης επισκέφθηκε την ΔΗΚΕΩ

Με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου (ΔΗΚΕΩ) συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης ο οποίος συνεχίζει τις επισκέψεις του σε υπηρεσίες και φορείς του Δήμου.

Συγκεκριμένα, ο Ανέστης Πολυχρονίδης, μαζί με τον πρώην αντιπρόεδρο της ΔΗΚΕΩ και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα», Μπάμπη Παπακώστα, συναντήθηκε με τον κ. Ηλία Ζιακούλη και συζήτησε για τη σημερινή κατάσταση της επιχείρησης, καθώς και για τις τρέχουσες δικαστικές υποθέσεις που αφορούν στη ΔΗΚΕΩ.

«Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση στη διάρκεια της οποίας ενημερωθήκαμε για τη σημερινή κατάσταση και τον προγραμματισμό της ΔΗΚΕΩ. Η επικαιροποίηση της εικόνας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας είναι σημαντική ενόψει της διαμόρφωσης της δικής μας πρότασης για την επόμενη μέρα της ΔΗΚΕΩ», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης υπογραμμίζοντας ότι «και η πρότασή μας για τη ΔΗΚΕΩ θα ενταχθεί στο master plan ‘’Ωραιόκαστρο 2019- 2023’’ που καταρτίζουμε και θα εφαρμόσουμε αμέσως μετά την ανάληψη της δημαρχίας».

Μοίρασε το άρθρο!