Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ & ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ κ. ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΣΤΟΥΣ Γ΄ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

unnamed unnamed unnamed

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.Βαρνἀβας  χοροστάτησε κατά την Ακολουθία της Γ΄ Στάσης των Χαιρετισμών στον Ι.Ν.Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο.

«Η παρουσία του Χριστού στην ιστορία σηματοδοτεί το κοσμοσωτήριο έργο Του», είπε ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του. Συγχρόνως, ο Σεβασμιώτατος προέβη σε ανατομία της σύγχρονης κοινωνικής ζωής αποκαλύπτοντας δυσίατα νοσήματα, όπως την πλεονεξία, την απουσία αισθήματος δικαιοσύνης, την επικράτηση του ψεύδους στις ανθρώπινες σχέσεις, τον αμοραλισμό, τη λογικοκρατία.

Τελειώνοντας, ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε τους πιστούς αποδυόμενοι του κοσμικού φρονήματος να εργασθούν για την εγκαθίδρυση της Βασιλείας του Θεού στις ψυχές των ανθρώπων.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος επίδωσε στα παιδιά της Ομάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής SERAteam της Ενορίας μας τους επαίνους από τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό του FLL και τα συγχάρηκε για την κατάκτηση του βραβείου Έρευνας και Καινοτομίας στον εν λόγο διαγωνισμό.

Την Ακολουθία των Χαιρετισμών παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων,  ο Διευθυντής του Ζωγράφειου Γυμνασίου-Λυκείου κ. Ιωάννης Δεμιρτζόγλου και η κ. Άσπα Χασιώτη Διευθύντρια των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη.

Μοίρασε το άρθρο!