Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών λόγω… Λουτσέσκου

Τα όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη ρεβάνς του προημιτελικού Κυπέλλου κόντρα στον Πανιώνιο δεν πέρασαν απαρατήρητα. 

Στον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ο οποίος τον παραπέμπει στην Πειθαρχική Επιτροπή βάσει του άρθρου 20Α, παράγραφος 1, 2 και 3 α, β του Πειθαρχικού Κώδικα, που σημαίνει ότι διώκεται (και) για «επιβαρυντική μορφή δυσφήμισης ή δυσμενών κρίσεων, όντας μάλιστα υπότροπος.

Ο Λουτσέσκου έχει ήδη τιμωρηθεί στην τρέχουσα σεζόν με 20.000 ευρώ πρόστιμο, για τις δηλώσεις του σε Μέσο της Ρουμανίας, μέσω των οποίων συνέκρινε τις περσινές αποφάσεις της Αθλητικής Δικαιοσύνης με το καθεστώς της ναζιστικής Γερμανίας. Έτσι, όποιο πρόστιμο τυχόν του επιβληθεί αυτήν τη φορά, θα είναι διπλάσιο. Μάλιστα, υπάρχει και ο κίνδυνος απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο τουλάχιστον τριών μηνών και στις επιβαρυντικές περιπτώσεις μέχρι και έξι μήνες.

Αν ωστόσο κληθεί και τρίτη φορά σε απολογία, τότε θα κινδυνεύσει και ο ΠΑΟΚ με αφαίρεση ενός βαθμού. Επίσης, σε περίπτωση κάθε νέας υποτροπής θα επιβάλλεται στο φυσικό πρόσωπο (δηλαδή του Ρουμάνο τεχνικό) χρηματική ποινή τουλάχιστον 100.000 ευρώ και στις επιβαρυντικές περιπτώσεις από 120 χιλιάδες ευρώ και πάνω.

πηγή newsbeast.gr

Μοίρασε το άρθρο!