Ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει να γίνει το ντέρμπι

Από χθες τα ξημερώματα, στο” Μακεδονία Παλλάς” με την σύσκεψη του Ιβάν Σαββίδη με τους στενούς συνεργάτες του χαράσσεται η στρατηγική του ΠΑΟΚ σε ό,τι έχει να κάνει με την προσπάθεια να διεξαχθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι του “Δικεφάλου” έχουν πληροφορίες ότι το φύλλο αγώνα που έχει συντάξει ο Αρετόπουλος και θα σταλεί ηλεκτρονικά στις ομάδες δεν είναι τόσο επιβαρυντικό, ώστε να δικαιολογεί τιμωρία του ΠΑΟΚ και κατακύρωση του αγώνα υπέρ του Ολυμπιακού. Γι’ αυτό και θα ζητήσουν να γίνει κανονικά το ντέρμπι.

Έχει μεγάλη σημασία, βέβαια, το τι ακριβώς θα αναφέρει και ο τρόπος με τον οποίο θα έχουν συνταχθεί αυτά από τον Τρικαλινό ρέφερι στο φύλλο αγώνα.

Στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, ποντάρουν σε ορισμένα συγκεκριμένα δεδομένα τα οποία θα επικαλεστούν και στην εκδίκαση της υπόθεσης, εφόσον αυτή πάει στο Πρωτοβάθμιο όργανο της Super League. Ποια είναι αυτά;

– Το γεγονός ότι, αρχικά, επί 20 λεπτά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αρνούνταν την εξέταση του Γκαρθία από τον γιατρό του αγώνα.

– Την αρχική απαίτηση των “ερυθρολεύκων” να εξεταστεί ο Γκαρθία από οφθαλμίατρο, ενώ η ιατρική γνωμάτευση και από το Διαβαλκανικό αναφέρει ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει υποστεί “οίδημα άνω χείλους αριστερά, με επιφανειακό θλαστικό τραύμα του σύστοιχου βλεννογόνου”.

– Θα επικαλεστούν και την ατάκα του Σάββα Θεοδωρίδη “παίρνω την ομάδα και φεύγω” που καταγράφηκε από την κάμερα της NOVA, εντός αγωνιστικού χώρου, πριν καν ο Γκαρθία εξεταστεί από τον γιατρό του αγώνα. Κι αυτό σε συνδυασμό με την αποκάλυψη που έκανε στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο Κυριάκος Κυριάκος ότι στην πρωινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν προειδοποιήσει ότι θα πάρουν την ομάδα και θα φύγουν.

Επίσης, ένα θέμα που σίγουρα θα οδηγήσει σε αντιπαράθεση ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό είναι αν έπρεπε ο Ισπανός κόουτς να μεταφερθεί σε δημόσιο νοσoκομείο ή σε ιδιωτικό, όπως τελικά συνέβη.

πηγή sport24

Photo Credits: Eurokinissi

Μοίρασε το άρθρο!