Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την Κρασνοντάρ με ανατροπή στη Ρωσία

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την Κρασνοντάρ με ανατροπή στη Ρωσία, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ του Champions League. Ωστόσο, ο Δικέφαλος του Βορρά έδειξε με την εμφάνισή του ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους στη ρεβάνς της Τούμπας.

Στο 6΄ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι που δόθηκε με χρήση VAR από τον Γάλλο διαιτητή Τουρπέν, για χέρι του Κάιο σε σουτ του Σβαμπ. Ωστόσο, ο Πέλκας έχασε την ευκαιρία με τον Σαφώνοβ να αποκρούει την εκτέλεση στη μέση της εστίας στο 7ο λεπτό.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου εξιλεώθηκε ανοίγοντας το σκορ με ένα υπέροχο γκολ στο 33΄.

Οι Ρώσοι βρήκαν άμεση απάντηση ισοφαρίζοντας έξι λεπτά αργότερα, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κλάεσον στο 39ο λεπτό. Το πέναλτι έκανε ο Γιαννούλης σε μαρκάρισμα στον Καμπελά στο 38΄.

Στο β΄ μέρος ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του ρυθμού στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως η μπάλα τον… “τιμώρησε”. Στο 68΄ ο Ελ Καντουρί είχε δοκάρι και τρία λεπτά αργότερα δέχτηκε ένα… “κρύο” γκολ για την ανατροπή, με σκόρερ τον Καμπελά στο 71ο λεπτό, έπειτα από αδράνεια στην άμυνα.

Το 2-1 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει ορισμένα λάθη του και να χάνει ένα ματς στο οποίο θα μπορούσε να είχε αποσπάσει τουλάχιστον την ισοπαλία. Βέβαια, το αποτέλεσμα αφήνει τα πάντα ανοιχτά για την υπόθεση πρόκριση που θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα στην Τούμπα.

Συνθέσεις:

Κρασνοντάρ (Μ. Μουσάεβ): Σαφόνοφ, Σ. Πετρόβ, Κάιο, Σορόκιν, Ραμίρεζ, Καμπελά (81’ Ούτκιν), Όλσον, Βιλένα, Βάντερσον (86’ Σουλεϊμάνοφ), Μπεργκ, Κλάεσον.

ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Μιχαϊλίδης, Βαρέλα, Ίγκανσον, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Γιαννούλης, Πέλκας (79’΄Μπίσεσβαρ), Τζόλης (84’ Σφιντέρσκι).

Μοίρασε το άρθρο!