Ο Κομίνης μέτρησε το γκολ του Βαρέλα

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιώργος Κομίνης, πήρε στα αποδυτήρια την απόφαση να μετρήσει τελικά το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα στο 89ο λεπτό του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Συντάσσεται το φύλλο αγώνα.

Την ώρα που η ακριβής τύχη της αναμέτρησης δεν έχει οριστεί – σε αναμονή σύνταξης και ανακοίνωσης του φύλλου αγώνα – έγινε γνωστό ότι ο διαιτητής, Γιώργος Κομίνης, μέτρησε τελικά το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα.

Ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι σκόραρε στο 89′, τελικά το γκολ μέτρησε, στη συνέχεια και ύστερα από διαβούλευση με τον βοηθό του αποφάσισε να μην το μετρήσει, θεωρώντας ότι ο Μαουρίσιο ων σε θέση οφσάιντ επηρέασε τη φάση. Τελικά, η απόφαση για κατακύρωση του γκολ ελήφθη στα αποδυτήρια από τον διαιτητή.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Ο Ιβάν Σαββίδης προετοιμάζει τις διαδικασίες για την προστασία της ομάδας”

Σαββίδης

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την προστασία όλων στην ομάδα του “για τις απειλές και τις επιθέσεις που δέχτηκαν και δέχονται”.

εταμεσονύχτια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα γεγονότα που σημειώθηκαν στην Τούμπα, στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά επεσήμανε ότι ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζεται να πάρει μέτρα για την προστασία όλων στην ομάδα του “από τις απειλές και τις επιθέσεις που δέχτηκαν και δέχονται”.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ έχει ως εξής:

“Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την διακοπή της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, προετοιμάζει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την προστασία τόσο της ομάδας, όσο και όλων των στελεχών και συνεργατών του, από τις απειλές και τις επιθέσεις που δέχτηκαν και δέχονται. Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις επί των θεμάτων αυτών”.

Στον αέρα το πρωτάθλημα

Πολύ πιθανή είναι η αναβολή της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και η συνεπαγόμενη διακοπή του για 20 ημέρες, προκειμένου Κυβέρνηση, UEFA, ΕΠΟ, Super League να σταθμίσουν την κατάσταση που εχει προκύψει.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έκανε λόγο στη δήλωσή του για “Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους”, για “φαινόμενα που απαιτούν γενναίες αποφάσεις” και για  “προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα”.

Ο επίλογός του δίνει το στίγμα της επόμενης ημέρας: “Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την UEFA να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις”.

Και η αλήθεια είναι ότι το πρωτάθλημα βρίσκεται στον αέρα! Από σήμερα (Δευτέρα 12/3) αναμένεται να ανοίξει κύκλος συζητήσεων μεταξύ UEFA, κυβέρνησης, ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκας. Η διακοπή του πρωταθλήματος για μια εβδομάδα, η οποία ουσιαστικά θα δώσει “περιθώριο” τριών εβδομάδων μέχρι την επόμενη αγωνιστική λόγω του φιλικού αγώνα Ελλάδα – Ελβετία στις 23/3, είναι πάρα πολύ πιθανό ενδεχόμενο.

Τι θα συμβεί σ’ αυτές τις 20 ημέρες αν τελικά επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί. Ομως σίγουρα οι επικεφαλής της ΠΔΕ, ο Γιώργος Βασιλειάδης και τα αρμόδια στελέχη της UEFA σκέφτονται πολλά. Ποια θα είναι η επιλογή τους, θα φανεί τις επόμενες μέρες.

πηγή sport24

Μοίρασε το άρθρο!