Ο αυνανισμός είναι ΦΟΝΟΣ – Θα μπορούσε να είναι σλόγκαν κάποιου κόμματος…

 

Τόσα και τόσα που έχουμε δει σε αυτές τις εκλογές, το να βλέπαμε και αυτό δεν θα μας παραξένευε. Θα μπορούσε να είναι σλόγκαν κάποιου κόμματος… Ότι από το 2009 μέχρι σήμερα, ο ανδρικός αυνανισμός, μετράει 18 δις θύματα. Πρόκειτε για ένα έγκλημα, που με την εξάπλωση του ίντερνετ έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις.

Ο Μεσαίωνας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με μια κατάσταση βαρβαρότητας, εξαθλίωσης και περιθωριοποίησης του ανθρώπου και αμαύρωσης του ορθολογισμού και του ελεύθερου πνεύματος. Εκατομμύρια άνθρωποι κυνηγήθηκαν και οδηγήθηκαν σε συνθήκες πολλαπλών μορφών απόρριψης από την κοινωνία. Έτσι το βαρύ φορτίο του Μεσαίωνα πάντα δημιουργεί φόβους και σκιές στην ανθρώπινη σκέψη μας.

Ο Μεσαίωνας είναι μαζί μας. Τον κουβαλάμε χρόνια και χρόνια, ζούμε μαζί με αυτόν, τον παραδίδουμε και στα παιδιά μας. Τον είχαμε πάντα μαζί μας, αλλά εμείς τον τοποθετήσαμε στο κάδρο της παλιάς ιστορίας. Η έλλειψη αυτογνωσίας στο μεγαλείο της. Για να τον αμφισβητήσουμε και για να τον απορρίψουμε, πρέπει πρώτα να τον αναγνωρίσουμε. Δυστυχώς δεν είμαστε ακόμα ούτε σ’ αυτό το στάδιο!

Μοίρασε το άρθρο!