Γιος Κούγια: Σας έχουμε τελείως γραμμένους

Ο γιος του Αλέξη Κούγια, Χρήστος, με ανάρτησή του απόψε τα μεσάνυχτα, μετά την είδηση της ανάληψης της  υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη από τον πατέρα του, Αλέξη Κούγια, έκανε λόγο για απειλές που δέχεται η οικογένειά του.
Οι απειλές που στρέφονται και σε εκείνον αλλά και στην αδερφή του, ξεκίνησαν όταν ο πατέρας τους έδωσε συνέντευξη στο Mega

«Σε όλους εσάς που δήθεν ενοχληθήκατε και ανεβάζετε απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από φίλους μέχρι και άκυρους, έχω να σας πω ορισμένα πράγματα […] Θα ήθελα να τονίσω ότι τόσο εγώ όσο και η μητέρα μου και η αδελφή μου και κυρίως ο πατέρας μου, σας έχουμε γραμμένους» γράφει στο Facebook.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

Από την ώρα που βγήκε η συνέντευξη του πατέρα μου στο MEGA, δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ εγώ και η αδελφή μου από τον κάθε «κανένα». Σε όλους εσάς που δήθεν ενοχληθήκατε και ανεβάζετε απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από φίλους μέχρι και άκυρους, έχω να σας πω ορισμένα πράγματα.

Θα ήθελα να τονίσω ότι τόσο εγώ όσο και η μητέρα μου και η αδελφή μου και κυρίως ο πατέρας μου, ΣΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.

Αδιαφορούμε πλήρως για την άποψη σας και στηρίζουμε στο έπακρον τον καλύτερο και πιο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ δικηγόρο στην Έλλαδα – που τυχαίνει να είναι και πατέρας μας. Πήρε αυτή την υπόθεση γιατί έτσι γουστάρει, γιατί δεν σας βλέπει καν και γιατί είναι ο μεγαλύτερος μάγκας στην Ελλάδα.

Κάθε άνθρωπος, ας είναι και κατα συρροή δολοφόνος, έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχαν δικαστήρια ούτε δικιγόροι και θα επικρατούσε ένας πανικός. Όποιος παίρνει τον πατέρα μου δεν είναι ένοχος, απλώς επιλέγει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ για να τον υπερασπιστεί. Δεν ορίζει ο δικηγόρος ποιος θα δικαιωθεί η καταδικαστεί, άλλα το δικαστήριο.

Άμα η κοινή λογική δεν σας καλύπτει, σας προκάλω να συνεχίσετε τα ποσταρίσματα και τις απειλές όμως πρέπει να σας ενημερώσω ότι εμένα και την Μάιρα δεν μας αγγίζει τίποτα, και δεν μπορεί κανείς να μας χρησιμοποιήσει για να βλάψει τους γονείς μας.

 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα, ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος Δημήτρη Λιγνάδη, σημείωσε πως μίλησε με τον σκηνοθέτη το μεσημέρι της Δευτέρας προκειμένου να τον γνωρίσει.

Στη συνομιλία που είχαν οι δυο τους στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται ο Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι την απολογία του την προσεχή Τετάρτη, ο γνωστός ηθοποιός είπε στον συνήγορό του ότι «η μεγαλύτερη στεναχώρια του ήταν αυτά που είπε η κ. Μενδώνη για αυτόν», και όχι οι δεκάδες καταγγελίες που εκκρεμούν εναντίον του, ενώ δήλωσε και «απολύτως αθώος για όλα».

Ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος θα μελετήσει τη δικογραφία και θα συναντηθεί εκ νέου αύριο με τον πελάτη του, υπογράμμισε σε όλους τους τόνους πως δε θα υπερασπιστεί τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, στην περίπτωση που δεν πειστεί πως είναι αθώος.

«Αν δεν πειστώ για την αθωότητά του, δε θα τον υπερασπισθώ».

«Θα είχα προσβάλλει το ένταλμα σύλληψης»

Αναφερόμενος στο κατηγορητήριο και στη δικογραφία που έχει σχηματισθεί κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την «ποιότητα» των μηνυτών, τονίζοντας ότι η ανακρίτρια «είδε μόνο τη μία πλευρά».

«Δουλειά μας είναι να βοηθούμε τη Δικαιοσύνη», σημείωσε.

Ο κ. Κούγιας μίλησε με δεικτικό τρόπο και για τις ενέργειες του συναδέλφου του Νίκου Γεωργουλέα, με τον οποίο θα αναλάβουν από κοινού την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας πως ο ίδιος θα είχε προσβάλλει το ένταλμα σύλληψης.

«Αν ήμουν δικηγόρος εκείνη την στιγμή, εγώ το ένταλμα σύλληψης θα το προσέβαλλα. Είναι απαράδεκτο», τόνισε, και έκανε λόγο για «θεατράλε διαδικασίες».

Μοίρασε το άρθρο!