Ο Άρης επέστρεψε στα «τρίποντα», νικώντας εύκολα τον Βόλο (2-0)

Η υπεροχή του Άρη μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν αναμφισβήτητη και διαρκής: δεν υπήρξε το παραμικρό διάστημα κατά το οποίο ο Βόλος να κατάφερε να ισορροπήσει. Για την ακρίβεια, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν ελάχιστες φορές να βγουν στην κόντρα με αξιώσεις αλλά οι επιστροφές του Άρη ήταν εξαιρετικές με αποτέλεσμα οι αντεπιθέσεις αυτές να μην συνοδευτούν απο ευκαιρίες. Αντίθετα, ήταν ο Άρης που έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη και που με βάση την εικόνα του αγώνα θα έπρεπε να έχει κλειδώσει πολύ νωρίτερα τη νίκη.

Η εξαιρετική εμφάνιση του Άρη δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνέχισε να είναι αφεντικό του αγώνα, να πιέζει και να κάνει φάσεις και φαινόταν πως αν υπήρχε ομάδα που θα σκοράρει ένα δεύτερο γκολ αυτή ήταν εκείνη του Μάντζιου. Εν τέλει, αυτό ήρθε στο 81′ υπό μορφή ανακούφισης για την ομάδα του Άρη και μάλιστα σε ένα σημείο που ο προσανατολισμός ήταν να ρίξει τους ρυθμούς για να μην πληρώσει κόντρα στη ροή του ματς το ισχνό προβάδισμα.

Ο Μπερτόλιο ωστόσο έδιωξε κάθε τέτοια σκέψη: έπειτα από μια εξαιρετική ενέργεια μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε περίτεχνα τον Κλέιμαν με το δεξί και μέσα σε τρελά πανηγύρια «κλείδωσε» την νίκη για τον Άρη, που παραμένει στην δεύτερη θέση.

Μοίρασε το άρθρο!