Ο Άλεκ Μπάλντουιν σκότωσε κατά λάθος 42χρονη στα γυρίσματα της νέας ταινίας

Mια πρωτοφανής τραγωδία σημειώθηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπάλντουιν.

Την Πέμπτη 21/10, ο ηθοποιός και παραγωγός Άλεκ Μπάλντουιν, μετά από λανθασμένη χρήση άσφαιρου όπλου, πυροβόλησε και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας ενώ  τραυμάτισε τον σκηνοθέτη στο σετ της νέας ταινίας «Rust», στην οποία πρωταγωνιστεί. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ ο σκηνοθέτης τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ. Την είδηση επιβεβαίωσαν οι αστυνομικές αρχές της κομητείας του Σάντε Φε στο Νέο Μεξικό.

Ειδικότερα, η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Νέου Μεξικό όπου και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα ενώ ο 48χρονος Τζόελ Σούζα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ιατρικό κέντρο της περιοχής όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες.

Διεξάγεται έρευνα από τις τοπικές αρχές για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος και εξετάζονται οι αυτόπτες μάρτυρες ενώ κατηγορίες δεν έχουν απαγγελθεί προς το παρόν.

Μόλις δύο μέρες πριν, η άτυχη Χάτσινς μοιραζόταν χαρούμενες στιγμές από τα γυρίσματα του Rust στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μοίρασε το άρθρο!