ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ανοίγουν δημοτικά, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί την 1η Ιουνίου

Επιστροφή στα θρανία και για τους μικρούς μαθητές. Όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση, τα δημοτικά σχολεία, τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί θα ανοίξουν την 1η Ιουνίου για να υποδεχτούν ξανά τους μαθητές. Είχε προηγηθεί η ομόφωνη θετική εισήγηση των λοιμωξιολόγων και επιστημόνων που παρακολουθούν τις εξελίξεις με τον κορονοϊό στη χώρα μας.

 Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα:

Στην αυριανή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, στις 13:00 στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, θα συμμετάσχει η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως και ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος για περαιτέρω εξειδίκευση των λεπτομερειών σχετικά με την επαναλειτουργία των ανωτέρω δομών.

Το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων, είχαν ουσιαστικά προαναγγείλει ο λοιμωξιολόγος και διευθυντής Υγειονομικού́ Πολεμικής Αεροπορίας, Υποπτέραρχος Δημήτρης Χατζηγεωργίου και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση το απόγευμα της Κυριακής. Ο κ. Χατζηγεωργίου είπε χαρακτηριστικά ότι “τα δημοτικά σχολεία μπορούν και πρέπει να ανοίξουν”.

Μοίρασε το άρθρο!