Οι TIMES του Λονδίνου ανακαλύπτουν την Αμμουλιανή

images

21/05/2016

Οι TIMES του Λονδίνου δημοσίευσαν εκτενές άρθρο για το νησί της Αμμουλιανής. Ο τίτλος του άρθρου είναι «Άδειες παραλίες, ήρεμα χωριά και ήσυχες ταβέρνες». Μάλιστα ο δημοσιογράφος απορεί πως το συγκεκριμένο νησάκι που είναι ένας σύγχρονος παράδεισος δεν έχει «ανακαλυφθεί» ακόμα και παραμένει «μυστικό» για λίγους.

Το άρθρο τονίζει τους χαλαρούς ρυθμούς που επικρατούν στο νησί με τους λίγους κατοίκους και ακόμα λιγότερους τουρίστες και εξυμνεί το φαγητό και την αυθεντική φιλοξενία που προσφέρουν οι ντόπιοι.

«Η θέα είναι πανέμορφη από το ερημικό κομμάτι με λευκή άμμο από όπου αγναντεύουμε το μυστηριώδες Άγιο Όρος απέναντί. Ο μόνος ήχος που ακούγεται είναι από γλάρους που πετούν και το παράξενο βουητό της γεννήτριας στο beach bar, όταν ξεκινά κάθε τόσο για να διατηρεί την μπίρα παγωμένη. Τα πάντα είναι σαν να μην τα αγγίζει ο χρόνος και ειδυλλιακά. Είναι εύκολο να ξεχάσεις ότι η ηπειρωτική Χαλκιδική απέχει μόλις 15 λεπτά με το καραβάκι με τα πόδια και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα, Θεσσαλονίκη, λιγότερο από δύο ώρες με το αυτοκίνητο. Επίσης, με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί κανείς δεν έχει ακόμα «ανακαλύψει» το νησί της Αμμουλιανής!» γράφει στο άρθρο.

Μοίρασε το άρθρο!