Οι 4 εφαρμογές που πρέπει να έχεις στο κινητό αν πέσει ξανά το Facebook

Oι εφαρμογές που «πρέπει» να έχεις στο κινητό σου αν ξαναπέσουν Facebook, Instagram και WhatsApp

Ένα blackout αρκετών ωρών για το Facebook, το Instagram και το WhatsApp ήταν αρκετό για να προκαλέσει πανικό σε όλο τον κόσμο. Πώς γίνεται λοιπόν να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας δίχως αυτά;

Αρχικά, εξαρτάται με ποιο σκοπό θέλουμε να σερφάρουμε. Αν ο λόγος είναι η επικοινωνία κάποιες απλές λύσεις είναι οι παρακάτω:

Viber

Χρησιμοποιείται ως εναλλακτική επιλογή για πραγματοποίηση κλήσεων χωρίς χρεώσεις, αφού οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν μέσω ασύρματων δικτύων WiFi. Δωρεάν κλήσεις, λοιπόν, ανάμεσα σε πολλών ειδών συσκευές, αφού η εφαρμογή υποστηρίζει πληθώρα λειτουργικών συστημάτων.

Telegram

Η αλήθεια είναι πως αρκετοί δεν το γνωρίζουν, όμως αυτή την στιγμή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για ανταλλαγή μηνυμάτων. Είναι ιδιαίτερα παρόμοιο με το WhatsApp και ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του είναι το απόρρητο και η ασφάλεια.

Signal

Εδώ υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά, προς το καλύτερο. Προσφέρει  end-to-end encryption, δηλαδή κρυπτογράφηση από τον αποστολέα μέχρι τον παραλήπτη, μια τεχνική η οποία θεωρητικά θα έπρεπε να έχει εφαρμοστεί και από όλους τους γνωστούς άλλους Messengers.

Imo

Ένα από τα ανερχόμενα αστέρια. Χρειάζεστε μόνο τον browser σας ! Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα ! Αν όμως όμως διαθέτετε κινητό Android Linux ή Apple iPhone, τότε μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή από το αντίστοιχο market του κινητού σας.

Από ‘κει και πέρα, αν θέλετε να σερφάρετε περισσότερο για διασκέδαση, τότε υπάρχουν το δημοφιλές Tik Tok, το Pinterest (μηχανή οπτικής αναζήτησης για την εύρεση ιδεών όπως συνταγές, διακόσμηση, μόδα και πολλά άλλα) και φυσικά το Youtube.

Εν ολίγοις λοιπόν, δεν χρειάζεται πανικός μιας και λύσεις υπάρχουν!

Μοίρασε το άρθρο!