Τρεις παρατάξεις θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την είσοδό τους στον δεύτερο γύρο [Για την ώρα]

Αμφίρροπο ντέρμπι αναμένεται στις προσεχείς εκλογές στον Δήμο Ωραιοκάστρου, όπου αρχικά φαίνεται ότι τρεις παρατάξεις θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την είσοδό τους στον δεύτερο γύρο.

Ο νυν δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ”Ανθρώπων έργα”, Παντελής Τσακίρης, ο επικεφαλής της παράταξης ”αν.α.σ.α.” Παντελής Σκαρλάτος, ο οποίος ήτανε και η έκπληξη στις εκογές του 2019, και ο επικεφαλής της παράταξης ”Μαζί” και πρώην αντιδήμαρχος της προηγούμενης διοίκησης, ο οποίος και είχε δεχτεί αρκετά αρνητικά σχόλια κατά την διάρκεια της θητείας του, Πέτρος Αταμιάν.

Ο Παντελής Τσακίρης θα προσπαθήσει την επανεκλογή του, μέσα από τα όποια έργα θεωρεί ότι έκανε σαν δήμαρχος, και μέσα από ορισμένες υποψηφιότητες, όπως αυτής της Χριστίνας Αλίρη, ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Στα αρνητικά του σίγουρα είναι η εγκατάλειψη κυρίως των περιοχών της Μυγδονίας και της Καλλιθέας, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι στο Ωραιόκαστρο έγινε κάτι σημαντικό.

Ο Παντελής Σκαρλάτος, ένας πετυχημένος άνθρωπος στον χώρο των επιχειρήσεων, θα προσπαθήσει μέσα από σημαντικές προτάσεις για την ανάπτυξη του Δήμου, να κόψει πρώτος το ”νήμα της κούρσας”. Στα θετικά είναι ήδη οι πρώτες του σκέψεις, για το πως θα διοικήσει τον δήμο, όπως: ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ

Ο Πέτρος Αταμιάν στα θετικά του είναι το καλό ξεκίνημα με την ανακοίνωση ορισμένων υποψηφιοτήτων, που στην πορεία όμως ο πρώτος αυτός ενθουσιασμός, έχει μετατραπεί σε ένα έντονο προβληματισμό μεταξύ των στελεχών του, για την στασιμότητα της παράταξης προς τις εκλογές. Στα αρνητικά σίγουρα είναι η αλόγιστη συμπεριφορά μέσα από εικόνες, που συνοδεύονται από εκλεκτά εδέσματα και κοκτέιλ ορισμένων υποψηφίων του. Χωρίς όμως μια ουσιαστική πρόταση, δεν κερδίζεις εκλογές. Τέλος και η απουσία του από την μάχη των εκλογών του 2019, που είχε και αυτό τον ρόλο του στην οδυνηρή ήττα της προηγούμενης διοίκησης, θα είναι κάτι που δεν ξεχνούν, τουλάχιστον όσοι δεν έχουν κοντή μνήμη.

Όσον αφορά την παράταξη του Ανέστη Πολυχρονίδη, δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη εικόνα, οπότε και δεν μπορεί να γίνει κανένας σχολιασμός.

 

Μοίρασε το άρθρο!