Νέα καταγγελία & μήνυση: Νεκρή 61χρονη λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της

Tην ζωή της έχασε μια 61χρονη πέντε μέρες μετά τον εμβολιασμό της από εμβόλιο Astrazeneca, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η οικογένειά της.
Ο δικηγόρος της οικογένειας της 61χρονης, Αντώνης Σακαρούδης, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για το θέμα.
«Έχω έγγραφο από το εμβολιαστικό κέντρο που η ίδια είχε δηλώσει όλα τα υποκείμενά νοσήματά της. Και της είχαν δώσει άδεια να μπορέσει να υποβληθεί στον εμβολιασμό. Προφανώς δεν υπήρχαν οδηγίες από την Astrazeneca τους γιατρούς ότι κάποιοι συμπολίτες μας δεν θα υποβληθούν στον εμβολιασμό. Οι γιατροί στα εμβολιαστικά κέντρα λειτουργούν με βάση τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και των εταιρειών. Η ίδια είχε ρωτήσει και το δικό της γιατρό, όλοι είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους εμβολιαστεί» σημείωσε.
Γνωστοποίησε, δε, ότι την Τετάρτη θα καταθέσει εξ’ ονόματος της οικογένειας μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία.

Τι λέει ο γιός της

Ο κ. Βασίλης, γιός της 61χρονης, περιέγραψε το πότε εμβολιάστηκε η μητέρα του και όσα συνέβησαν έως ότου να καταλήξει.
«Έκανε το Σάββατο 27 μαρτίου το εμβόλιο, αργά το ίδιο βράδυ τις έπεσε το οξυγόνο. Μετά ήταν μια χαρά, πήγε στη δουλειά της. Την Τετάρτη μου είπε ότι θα καθόταν σπίτι. Δεν ένιωθε καλά και εκανε τεστ covid και ακτινογραφία. Μιλήσαμε στη 13:00. Ήταν αρνητική στον κορωνοϊό, ενώ η ακτινογραφία ήταν καθαρή. 13:15 την ξανά πήρα τηλέφωνο και δεν μου απάντησε. Μπήκε στην κάμερα που είχαμε και την είδα να έχει σβήσει» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Η άτυχη γυναίκα είχε περάσει καρκίνο τρεις φορές και τον είχε νικήσει, ενώ δεν είχε σπλήνα. «Αυτό είναι που μας έχει τρελάνει. Νίκησε από τον καρκίνο, και πήγε για κάτι καλό, να εμβολιαστεί, και έφυγε από αυτό» συμπλήρωσε ο γιό της.
Σύμφωνα με την νεκροψία, η 61χρονη, κατέληξε από θρόμβωση.

Μοίρασε το άρθρο!