Νέα γκέλα για Ηρακλή κόντρα στον Αιγινιακό με σκορ 1-1

Ο Ηρακλής δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στον Αιγινιακό, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες με σκορ 1-1, παρά το γεγονός ότι οι “κυανόλευκοι” πάλεψαν μέχρι το τέλος για τους τρεις βαθμούς, με το σφύριγμα της λήξης να συνοδεύεται από τις αποδοκιμασίες του κόσμου.

Ο Ηρακλής είχε τις ευκαιρίες, όμως δεν είχε την ουσία και έμεινε μακριά από τα θετικά αποτελέσματα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στον Αιγινιακό. Ο Ιβάν Πέριτς έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους στο 78ο λεπτό, ενώ ο Χρήστος Ρόβας έδωσε την απάντηση στο 87′ γράφοντας το τελικό 1-1. 

Ο Ηρακλής μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, θέλοντας να πάρει προβάδισμα από νωρίς. Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ήρθε στο 3ο λεπτό όταν ο Χιντζίδης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά με τον Μουμίν να παίρνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και τη μπάλα μετά από παρέμβαση του Γιαγκιόζη να φεύγει κόρνερ. Οι «κυανόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν ψηλά χάνοντας σπουδαία ευκαιρία στο 6ο λεπτό, με το τακουνάκι του Περόνε να περνάει ελάχιστα άουτ. 

Ο Αιγινιακός αρκέστηκε σε ένα παιχνίδι αντεπιθέσεων απειλώντας για πρώτη φορά στο 17ο λεπτό, όταν ο Πέριτς επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή του Ηρακλή, αλλά ο Βοσνιάδης μπλόκαρε σταθερά. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια σπουδαία ευκαιρία και για τις δύο ομάδες. 

Οι «κυανόλευκοι» είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Αιγινιακού. Στο 43′ ο Εμάνουελ Περόνε έψαξε με ωραία κάθετη πάσα τον Ντούνη αλλά ο Γιαγκιόζης έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά μπλοκάροντας τη μπάλα. 

Ο Ηρακλής μπήκε… φουριόζος στο δεύτερο μέρος, θέλησε να επιβάλλει τον ρυθμό του, με τον Περόνε να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 57ο λεπτό, όταν ο Γιαγκιόζης έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του. Στο 73′ ο ίδιος παίκτες δοκίμασε και πάλι ένα σουτ, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. 

Ο χρόνος κυλούσε, οι “κυανόλευκοι” έμεναν μακριά από το γκολ, το οποίο ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, από την αντίθετη πλευρά, με τον Ιβάν Πέριτς να πλασάρει τον Βοσνιάδη για το 0-1 στο 78′. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ζιαμπάρης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με τον διαιτητή να ακυρώνει ως οφσάιτ το γκολ. 

Ο Ηρακλής, με μπροστάρη τον Χρήστο Ρόβα απειλούσε την εστία των φιλοξενούμενων και στο 87′ ήρθε η απάντηση με τον Έλληνα επιθετικό να ισοφαρίζει το σκορ. Στα τελευταία λεπτά… μίλησε ο πορτιέρε Γιαγκιόζης, ο οποίος κατέβασε… ρολά αποσοβώντας δύο μεγάλες ευκαιρίες των γηπεδούχων, με τους Περόνε και Μουμίν, κρατώντας το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ. 

Οι συνθέσεις: 

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Χιντζίδης (46΄ Γεωργίου – 65΄ Ρόβας), Κουτρομάνος, Κούσας, Ζιαμπάρης, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Πασάς, Ντούνης, Κλέιτον (59΄ Μενδρινός), Περόνε.

Αιγινιακός: Γιαγκιόζης, Ορφανίδης, Τοπαλίδης, Πετρούσης, Ζήσης, Λάσκαρης, Πολύζος, Μαρκόφσκι, Παπαδόπουλος, Πέριτς, Πιαστόπουλος (82΄ Στάνιτς).

Μοίρασε το άρθρο!