ΜΥΓΔΟΝΙΑ: Η ”ΡΩΜΑΪΚΉ” ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Η εμπιστοσύνη είναι ο ομφάλιος λώρος που μας κρατάει δεμένους με τους πολίτες, και που τροφοδοτεί την ικανότητα της να αντιμετωπίζει και να επιλύει κατάλληλα τα προβλήματα που υπάρχουν.Εκτός από την εμπιστοσύνη, ο δεύτερος πόλος της πολιτικής είναι η ηγεσία. Η εμπιστοσύνη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητα της ηγεσίας και επομένως από το κύρος, με το οποίο είναι προικισμένη.

Τον σημερινό λοιπόν δήμαρχο Παντελή Τσακίρη, πριν ένα χρόνο, τον εμπιστεύτηκαν οι πολίτες του δήμου Ωραιοκάστρου, να είναι δήμαρχος, για όλες τις δημοτικές ενότητες, και του Ωραιοκάστρου, και της Καλλιθέας, και φυσικά και της Μυγδονίας. Στον ”σακάτικο” όμως αυτό χρόνο, έδειξε ότι ”υποφέρει”, και ότι όσο και αν προσπαθεί να γιατρευτεί από τις αστοχίες της διοίκησης του, και να σηκωθεί λίγο ψηλότερα, ”δεν μπορεί”.

Έρχεται λοιπόν σήμερα, να ανακοινώσει τον ανασχηματισμό της διοίκησης του, και την μοναδική σχεδόν αλλαγή που πραγματοποιεί, είναι αυτή της αντιδημαρχίας Μυγδονίας, με πρόσωπο από το Ωραιόκαστρο, λες και είναι κάποια ”Ρωμαϊκή επαρχία”, και οι πολίτες του υπάκουα στρατιωτάκια.

Και το ερώτημα που μπαίνει, είναι τι κάνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης, που εκλέχτηκαν στην Μυγδονία; Εξακολουθούν να παραμένουν ”αραγμένοι” στις καρέκλες τους, ή υποβάλουν την παραίτηση τους. Τώρα βέβαια θα πει κανείς ότι είμαστε πολύ αφελείς. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Αφελείς είμαστε, αλλά όχι ”απόντες”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

 

Μοίρασε το άρθρο!