«Μιλήστε με τον Ανέστη»- Από το Μελισσοχώρι αρχίζει ο πρώτος κύκλος των ανοιχτών συζητήσεων που οργανώνει η δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα»

 

Με κεντρικό σύνθημα «Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε» ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης και τα στελέχη της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» προγραμμάτισαν ανοιχτές συζητήσεις σε όλες τις κοινότητες και τους οικισμούς του διευρυμένου δήμου, καθώς και στην πόλη του Ωραιοκάστρου προκειμένου να ακούσουν από τους ίδιους τους πολίτες τα προβλήματα που τους απασχολούν αλλά και τις ιδέες τους για την επίλυσή τους.

 Οι απόψεις και οι προτάσεις των κατοίκων του δήμου Ωραιοκάστρου, που θα συζητηθούν στις ανοιχτές συναντήσεις, θα αποτελέσουν τον ακρογωνιαίο λίθο στο πρόγραμμα δράσης –master plan «Δ. Ωραιοκάστρου 2019-2023» της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» η οποία, με επικεφαλής τον Ανέστη Πολυχρονίδη, διεκδικεί την ψήφο των δημοτών, αλλά και την αλλαγή σελίδας στον δήμο Ωραιοκάστρου προς όφελος όλων των κατοίκων, των εργαζομένων και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Οι ανοιχτές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν εντός του Φεβρουαρίου και έρχονται σε συνέχεια των τακτικών επαφών που είχε πάντα και έχει συνεχώς –και όχι μόνο εν μέσω προεκλογικής περιόδου- ο Ανέστης Πολυχρονίδης με όλους τους δημότες με τους οποίους έχει δημιουργήσει στα περίπου 20 χρόνια της αυτοδιοικητικής του παρουσίας δεσμούς εμπιστοσύνης.   

Η πρώτη ανοιχτή συζήτηση «Μιλήστε με τον Ανέστη» θα πραγματοποιηθεί στο Μελισσοχώρι (αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου, στο παλιό σχολείο, απέναντι από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου), την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019, στις 6 το απόγευμα.

 Θα ακολουθήσει δεύτερος κύκλος συναντήσεων όπου ο Ανέστης Πολυχρονίδης θα δεσμευτεί με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και πηγές χρηματοδότησης για την επίλυση των προβλημάτων που θα έχουν ήδη τεθεί υπόψη του από τους δημότες.

 

 

(Για επικοινωνία: Ανέστης Πολυχρονίδης, τηλ. 6977 355 230)

 

 

 

 

Μοίρασε το άρθρο!