Μια ιδιαίτερα επικίνδυνη απόδραση επιχείρησε ένας… θαρραλέος χιμπατζής

16/04/2016

Μια ιδιαίτερα επικίνδυνη απόδραση από ζωολογικό κήπο της Ιαπωνίας επιχείρησε ένας… θαρραλέος χιμπατζής, που σκαρφάλωσε σε ψηλό στύλο ηλεκτρικού ρεύματος και προσπάθησε να πάει μια βόλτα στην πολυσύχναστη πόλη Σεντάι.

«Φορτισμένη» απόδραση χιμπατζή

Ο Chacha, όπως ονομάζεται ο χιμπατζής, ήταν ελεύθερος για περίπου δύο ώρες και τα… καμώματά του «γκρέμισαν» το ηλεκτρολογικό δίκτυο της πόλης με αποτέλεσμα 1.848 σπίτια να μείνουν χωρίς ρεύμα για αρκετές ώρες.

Εμφανώς ανήσυχος, ο Chacha απέφευγε τους εργαζόμενος του ζωολογικού κήπου Yagiyama. Έτρεχε, κρεμόταν από στύλους και κινείτο επιθετικά απέναντι στους χειριστές του, που τελικά αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν υπνωτικό βέλος για να καταφέρουν να τον περιορίσουν.

 Ο χιμπατζής, που έπεσε από τον στύλο πάνω σε μια κουβέρτα που είχε ανοιχτεί από κάτω, δεν τραυματίστηκε σοβαρά αλλά φέρει μόνο μερικούς μώλωπες.

Ο Τακάσι Ίτο, στέλεχος του ζωολογικού κήπου, δήλωσε ότι τις επόμενες ημέρες ο Chacha θα είναι λίγο ζαβλακωμένος από το υπνωτικό αλλά κατά τα άλλα δεν κινδυνεύει η υγεία του. Ο ζωολογικός κήπος αναμένεται να παραμείνει κλειστός την Παρασκευή, ώστε οι εργαζόμενοι να εντοπίσουν το σημείο από το οποίο διέφυγε ο χιμπατζής.

Την απόδραση του Chacha παρακολούθησαν live στην τηλεόραση χιλιάδες Ιάπωνες.

πηγή ΕΘΝΟΣ

AppleMark

AppleMark

Μοίρασε το άρθρο!