Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα: < Καλύτερα το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν >

Σε μία εξαιρετική παρουσίαση-συζήτηση εξελίχτηκε η προγραμματισμένη ομιλία, την οποία συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου με τον κύριο Δαμιανό Δουϊτση, ιδρυτή της Μ.Κ.Ο ΟΑΣΙΣ, στα πλαίσια της Θεματικής εβδομάδας του 3ου Γυμνασίου.

Η συνάντηση με θέμα: < Καλύτερα το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν > αφορούσε την εξάρτηση από τις επιβλαβείς συνήθειες των ναρκωτικών, του αλκοόλ, του κινητού και του διαδικτύου. Ο κ. Δουίτσης και οι συνεργάτιδές του (ψυχολόγοι), παρουσίασαν τους τρόπους με τους οποίους οι γονείς θα μπορούσαν να προλάβουν τέτοιες συμπεριφορές, καθώς και τα αίτια που οδηγούν σ αυτές. Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους γονείς και μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Δουίτση και την ΟΑΣΗ που δέχθηκαν την πρόσκλησή μας, τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, το Δήμο Ωραιοκάστρου(για τη διευκόλυνση της διεξαγωγής της εσπερίδας μας), καθώς και τη διευθύντρια και τον υποδιευθυντή του 3ου Γυμνασίου, οι οποίοι στηρίζουν όλες τις δράσεις μας.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 3ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου

 

Μοίρασε το άρθρο!