Με ενοχλεί που ο Βασίλης Καρράς έχει παχύνει τόσο και δεν μπορεί να αναπνεύσει

Δείτε όλα όσα είπε η Εύη Δρούτσα σε τηλεοπτική της συνέντευξη. 

Στην εκπομπή Happy Day και τον Δημήτρη Παπανώτα έδωσε συνέντευξη η Εύη Δρούτσα, η οποία μίλησε για μεγάλες επιτυχίες που έχει γράψει, για τον καλό της φίλο Πασχάλη Τερζή, αλλά και για τους star που δεν υπολογίζει η ίδια.

«Μια μέρα νευρίασα πολύ με τον μαέστρο πρώην σύζυγό μου κι έτσι ξεκίνησα να γράφω στίχους. Μου είπε να γράψω για τη Μαρινέλλα, του απάντησα ότι βαριέμαι και τελικά έγραψα το “Τολμώ”. Δεν κάθισα ποτέ να εμπνευστώ τραγούδι. Αφού γράψω έναν στίχο μετά καταλαβαίνω ότι είναι από τη ζωή μου. Έκλαιγα όταν έγραψα τον “δικό μου το δρόμο”. Είναι όλη μου η ζωή. Είμαι από τους μόνους στιχουργούς που δεν θέλησα ποτέ να έχω κοινωνικά πάρε δώσε. Με τον Στέφανο Κορκολή επί πέντε χρόνια ήμασταν μαζί βράδυ πρωί. Με την Άννα Βίσση κάναμε πολύ παρέα όταν πρωτοχώρισε. Τη θεωρώ πολύ φίλη μου», είπε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

  Η Εύη Δρούτσα είπε στη συνέχεια: «Όταν είχαν τον Αλκαίο στο… συρτάρι, είπα ότι θα τον κάνω φίρμα και τον έκανα. Δεν με πήρε κανείς να μου πει χρόνια πολλά και να μου ευχηθεί σε γιορτές εκτός του Πασχάλη Τερζή. Τον Γιάννη Πλούταρχο μπορώ να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω γιατί άφησες τον γιο σου να τραγουδήσει. Ο Πασχάλης Τερζής, μπορεί να κάνει κρύο, θα με πάρει να με ρωτήσει αν κρυώνω. Τους star δεν τους υπολογίζω γιατί κάνουν ένα κακό, αισθάνονται ότι είναι star. Έχω πίκρα με το πώς μου φέρθηκαν, αλλά δεν έχω πίκρα επειδή δεν μου έδωσαν χρήματα. Όταν είχε παχύνει ο Πασχάλης Τερζής, τον πήρα τηλέφωνο και του είπα… πέσε. Με ενοχλεί που έχει παχύνει τόσο ο Βασίλης Καρράς και δεν μπορεί να αναπνεύσει».

Μοίρασε το άρθρο!