Με ένα όχημα -προσφορά της Toyota- ενισχύθηκαν οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Ωραιοκάστρου

Με ένα αυτοκίνητο, που αποτελεί προσφορά της εταιρείας Toyota ΕΛΛΑΣ, ενισχύθηκαν οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Ωραιοκάστρου στον καθημερινό αγώνα που δίνουν εν τω μέσω της πανδημικής κρίσης για την κάλυψη των αναγκών κάθε πολίτη που χρήζει βοήθειας.

Το όχημα παρέλαβε σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, κάνοντας γνωστό ότι αυτό θα βρίσκεται στη χρήση των κοινωνικών δομών που έχουν αναλάβει το βάρος του προγράμματος κατ’ οίκον εξυπηρέτησης, το οποίο σχεδίασε και υλοποιεί ο δήμος με σκοπό την υποστήριξη πολιτών που ανήκουν σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες.

Η παράδοση του αυτοκινήτου στον δήμο Ωραιοκάστρου έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει η Toyota ΕΛΛΑΣ με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και το υπουργείο Εσωτερικών, η οποία προβλέπει την προσφορά συνολικά 150 οχημάτων σε δήμους της χώρας για την ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Υπενθυμίζεται ότι μέσα από τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Ωραιοκάστρου οι πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν εξυπηρετούνται σε θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης κατ’ οίκον, απευθυνόμενοι στα ακόλουθα τηλέφωνα:

  • 2313 30.40.68 και 2313 30.40.28 για την περιοχή του Ωραιοκάστρου

  • 2313 300.832 για την περιοχή της Καλλιθέας και

  • 23943 30590 για την περιοχή της Μυγδονίας.

Μοίρασε το άρθρο!