«Μαθητευόμενοι Μάγοι» για το Δήμο Ωραιοκάστρου

Άγονη κριτική και απουσία εποικοδομητικών προτάσεων και λύσεων για την ανάπτυξη του Δήμου Ωραιοκάστρου είναι αυτό που διακρίνει ορισμένους που δηλώνουν υποψήφιοι Δήμαρχοι. Κάτι που διαπιστώσαμε χθες στις συνεντεύξεις τους με τους δύο Παντελάκηδες, όχι όμως και με τον Ανέστη που ήταν πιο ουσιαστικός, και νομίζουμε ότι κέρδισε την μάχη των εντυπώσεων, σε σχέση με τους δύο.

Χωρίς καμία γνώση για την λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης και αγνοώντας ακόμη και τις πιο βασικές δομές της δημόσιας διοίκησης, μάλλον μας έδωσαν να καταλάβουμε ότι είναι «βαθιά νυχτωμένοι» για το τι σημαίνει Δήμος.

Για αυτό και δεν είχαν να αντιπαρατάξουν καμία σοβαρή και ρεαλιστική πρόταση ανάπτυξης, παρά μόνο τους είδαμε να περιορίζονται σε ορισμένα «πυροτεχνήματα» και σε αμφιλεγόμενα σχέδια, τα οποία απέχουν πολύ από το στάδιο της υλοποίησης.

Συμπέρασμα πάντως είναι, με όσα είπαν οι δύο Παντελάκηδες, ότι όχι μόνο με «ανεμόμυλους» μάχονται, αλλά είναι και πολύ μακριά από το να μπορέσουν να αναλάβουν με υπευθυνότητα τις τύχες του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Μοίρασε το άρθρο!