Μήνυμα της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων»

«Μήνυμα προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων»

Στο ξεκίνημα των Πανελλαδικών εξετάσεων, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους μαθητές του Δήμου Ωραιοκάστρου καλή δύναμη, ηρεμία και κάθε επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων τους.

Οι φετινές πανελλήνιες εξετάσεις είναι οι δεύτερες που πραγματοποιούνται σε συνθήκες πανδημίας, Η προσπάθεια που καταβάλλατε αυτά τα δύο χρόνια κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας, πλησιάζει στο τέλος της, σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Σίγουρα είναι μια πρώτη πολύ σημαντική δοκιμασία, θα υπάρξουν όμως και άλλες πολλές, το ταξίδι μόλις ξεκίνησε. Τα ταλέντα σας και οι δυνατότητες σας δεν περιμένουν τις εξετάσεις για να αναδειχτούν , είναι μέσα σας.

Καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς (που όπως κάθε χρόνο) φροντίζουν για την διεξαγωγή των εξετάσεων, παίρνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά, να υπερβούν τις δυσκολίες, το άγχος και να αποδώσουν το καλύτερο που μπορούν, ώστε να επιτύχουν το στόχο τους που δεν είναι άλλος από την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Καλά αποτελέσματα.

Με εκτίμηση το ΔΣ

της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου

Μοίρασε το άρθρο!