Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στέλνει ο Δ. Ωραιοκάστρου: Δεκάδες πολίτες συμμετείχαν στην εκστρατεία αιμοδοσίας

Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στέλνει ο Δ. Ωραιοκάστρου: Δεκάδες πολίτες συμμετείχαν στην εκστρατεία αιμοδοσίας

Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στη δύσκολη εποχή που διανύουμε στέλνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου. Δεκάδες πολίτες αγκάλιασαν τη νέα αιμοδοσία που διοργάνωσε την Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020, το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» με σύνθημα «Συνεχίζουμε να δίνουμε αίμα, συνεχίζουμε να σώζουμε ζωές».

Από νωρίς το πρωί εθελοντές αιμοδότες άρχισαν να προσέρχονται στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο, για να δώσουν αίμα και να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

«Η αιμοδοσία είναι γιορτή! Χαίρομαι ιδιαίτερα που συνδημότες μας, αλλά και κάτοικοι άλλων περιοχών της Θεσσαλονίκης συμμετέχουν μαζικά και συμβάλουν στην προσπάθεια για να αυξηθούν τα αποθέματα αίματος. Ειδικά αυτή την περίοδο, λόγω της πανδημίας του Covid-19, είναι πολύ σημαντικό να ενισχύσουμε τις τράπεζες αίματος. Συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλες και σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες. Η συμμετοχή τους μας ενθαρρύνει για να διοργανώνουμε τακτικά εκστρατείες αιμοδοσίας στο Δήμο μας», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Οι ανάγκες για αίμα παραμένουν αυξημένες. Κινητοποιηθήκαμε άμεσα και διοργανώσαμε την εκστρατεία αιμοδοσίας τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον Covid-19. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια. Η προσφορά τους είναι πολύτιμη γιατί σώζουν ανθρώπινες ζωές», ανέφερε η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Στην αιμοδοσία έδωσε το παρών ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας της ΠΚΜ, Χρήστος Μήττας και συμμετείχαν η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων (ΕΠΩΦ), ο Σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «Ερωτόκριτος», ο Περιβαλλοντικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου, ο Σύλλογος Γυναικών Ωραιοκάστρου «Η Αρίστη» και δεκάδες πολίτες.

Μοίρασε το άρθρο!