Κυριακή 6 Μαρτίου μικροί και μεγάλοι όλοι μια παρέα στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση.Η διαδρομή που θα σκορπίσει κέφι και χαρά

05/03/2016

Να σημειωθεί ότι η Καρναβαλική Παρέλαση θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι από την είσοδο του δημαρχείου Ωραιοκάστρου με τελικό προορισμό το Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο, όπου θα στηθεί ένα τρικούβερτο γλέντι.

Αναλυτικά η διαδρομή της Καρναβαλικής Παρέλασης θα είναι η εξής: Εκκίνηση από την οδό Κομνηνών (στο ύψος του δημαρχείου), στη συνέχεια θα διασχίσει την οδό Κομνηνών έως τη συμβολή της με την οδό Λεωφόρος Δημοκρατίας, θα συνεχίσει στη Λεωφόρος Δημοκρατίας και θα καταλήξει στην οδό Θεσσαλονίκης με τελικό προορισμό το Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο.

ια πρώτη χρονιά φέτος θα μπορούν να συμμετάσχουν στην Καρναβαλική Παρέλαση και όσοι το επιθυμούν χωρίς να ενταχθούν σε κάποιο γκρουπ. Όλοι αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα να παρελάσουν με την ομάδα «Μεγάλη παρέα» που θα έχει ελεύθερο θέμα. Ενώ, η καλύτερη θεματική ομάδα, που θα επιλέξει τριμελής επιτροπή από τον δήμο Ξάνθης, τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Ωραιοκάστρου θα κερδίσει δωρεάν μεταφορά για τη συμμετοχή της στο καρναβάλι της Ξάνθης την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016. Θα δοθούν επίσης βραβεία στη δεύτερη και τρίτη καλύτερη συμμετοχή.

SAM_0722 SAM_0729 SAM_0730 SAM_0734 SAM_0742 SAM_0750 SAM_0760 SAM_0770

 

Μοίρασε το άρθρο!