Κορωνοϊός – 4χρονη πέθανε μέσα σε λίγες ώρες

Κορωνοϊός – 4χρονη πέθανε μέσα σε λίγες ώρες

Σοκάρει η είδηση που έρχεται από το Τέξας των ΗΠΑ, όπου ένα μικρό κορίτσι μόλις 4 ετών άφησε την τελευταία της πνοή,  ύστερα από επιπλοκές του κορωνοϊού. Η επιδείνωση της κατάστασής της, από την στιγμή που εκδηλώθηκε το πρώτο σύμπτωμα ήταν ραγδαία.

Η μικρή Kali Cook, δεν έφτασε ποτέ στο νοσοκομείο. Πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού στον ύπνο της στο Τέξας μόλις πέντε ώρες μετά τον πρώτο πυρετό.

Μία μέρα νωρίτερα η μητέρα της, βρέθηκε θετική στον ιό. Μέχρι τότε, ο αδελφός της και η 5 μηνών αδελφή της είχαν μολυνθεί επίσης, σύμφωνα με την Houston Chronicle.

Η μικρή Kali, είναι το πρώτο παιδί κάτω των 10 ετών που πέθανε από COVID-19 στην κομητεία Galveston. Οι υγειονομικοί επιβεβαίωσαν τον θάνατο το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο αιφνίδιος θάνατός της αναδεικνύει τους κινδύνους της μετάλλαξης Δέλτα, που έχει μολύνει τα μικρά παιδιά σε ανησυχητικούς ρυθμούς καθώς επιστρέφουν στο σχολείο, αναφέρει η ίδια πηγή.

Η μητέρα της Karra Harwood μίλησε συντετριμμένη στη Houston Chronicle. Η ίδια είπε: «Η Kali ήταν εντελώς καλά και μετά… έφυγε. Την πήρε τόσο γρήγορα».

Η ίδια αποκάλυψε πως είχε βρεθεί θετική στον κοροναϊό την προηγούμενη μέρα και μαζί με τον σύντροφό της έμειναν σπίτι σε καραντίνα.

Μοίρασε το άρθρο!