Κοροναϊός: Κεκλεισμένων των θυρών ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, Ολυμπιακός – Γουλβς και ΑΕΚ – ΠΑΟ

Η αθλητική δραστηριότητα θα συνεχιστεί απρόσκοπτα στην Ελλάδα το προσεχές διάστημα ωστόσο όλοι αγώνες θα διεξάγονται μέχρι νεωτέρας κεκλεισμένων των θυρών! Αυτή την απόφαση έλαβε η κυβέρνηση στο πλαίσιο των νέων μέτρων για τη μη εξάπλωση του κοροναϊού στη χώρα. Κάτι που σημαίνει ότι τουλάχιστον για τις δύο επόμενες εβδομάδες όλες οι αθλητικές δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται δίχως παρουσία θεατών.

Ως εκ τούτου, το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, όπως και το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ που είναι προγραμματισμένα για τις 15 Μαρτίου αλλά και το ματς Αρης – ΟΦΗ το Σάββατο 14 Μαρτίου δεν θα έχουν κόσμο στις εξέδρες. Το ίδιο θα συμβεί και με τον πρώτο κρίσιμο αγώνα του Ολυμπιακό με τη Γουλβς στο Γ. Καραϊσκάκης για τους «16» του Europa League την Πέμπτη 12 Μαρτίου. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ που είναι προγραμματισμένες για το διήμερο 21-22 Μαρτίου: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, ΟΦΗ-ΑΕΚ, Ολυμπιακός-Αρης.

Επίσης, όσον αφορά το μπάσκετ θα γίνει κεκλεισμένων το ματς του Περιστερίου με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ την Τετάρτη 11/3, όπως και όλη η Basket League τις προσεχείς 14 ημέρες. Το ίδιο θα συμβεί και με όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα.

Τα μέτρα ισχύουν από αύριο, Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020, και θα επαναξιολογηθούν πριν τη λήξη τους.

Μοίρασε το άρθρο!