Κλήρωση Conference League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ του ΑΡΗ και της ΑΕΚ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League μετά την κλήρωση που έκανε η UEFA με τον ΠΑΟΚ να μαθαίνει το πρώτο του εμπόδιο στον δρόμο για την πρόκριση στους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντουντελάνζ – Μποέμιανς, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να ταξιδεύει είτε στο Λουξεμβούργο είτε στην Ιρλανδία.

Τα ματς είναι προγραμματισμένα για τις 5 Αυγούστου (πρώτοι αγώνες) και 12 Αυγούστου (δεύτεροι αγώνες) με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην έδρα της ομάδας που θα προκριθεί από τον 2ο προκριματικό γύρο, ενώ η ρεβάνς στο γήπεδο της Τούμπας.

Με τον νικητή του ζευγαριού Κουόπιο – Βόρσκλα θα παίξει ο ΑΡΗΣ στον γ’ προκριματικό γύρο του Coference League, εφόσον καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αστάνα.

Οι πρώτοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 5 Αυγούστου, ενώ οι ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν στις 12 Αυγούστου. Η κλήρωση των playoffs της νεοσύστατης διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη για τις 2 Αυγούστου, ενώ τα ματς θα πραγματοποιηθούν στις 19 και 26 Αυγούστου.

Με τον νικητή του ζευγαριού Ελφσμποργκ (Σουηδία) – Μιλσάμι (Μολδαβία) θα παίξει η AEK στον γ’ προκριματικό γύρο του Conference League, εφόσον καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βελέζ. Οι πρώτοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 5 Αυγούστου, ενώ οι ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν στις 12 Αυγούστου. Η κλήρωση των playoffs της νεοσύστατης διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη για τις 2 Αυγούστου, ενώ τα ματς θα πραγματοποιηθούν στις 19 και 26 Αυγούστου.

Μοίρασε το άρθρο!